Joacim Ricklings nya bild på dottern Wilda väcker starka reaktioner

Joacim Rickling

Bonde söker fru-paret Caroline Kejbert och Joacim Rickling har dottern Wilda tillsammans.
Nu har Joacim lagt upp en bild på dottern som väcker starka reaktioner hos följarna.

Caroline Kejbert och bonden Joacim Rickling träffades i TV4:s succéprogram Bonde söker fru år 2017. Under programmets gång uppstod det starka känslor mellan dem och när inspelningarna var över fanns det därför ingen tvekan om att de skulle fortsätta ett liv ihop.

Och sedan dess har saker och ting gått fort för paret. Förutom att ha flyttat ihop på en gård utanför Örsundsbro har de även fått dottern Wilda tillsammans, och på deras sociala medier kan man ta del deras vardag tillsammans som ofta innehåller en hel del projekt på gården.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Joacim Rickling och Caroline Kejbert om tuffa tiden på gården

Trots att den lilla familjen oftast delar med sig av mysiga stunder har de även varit ärliga med när det inte varit helt lätt. I samband med deras renovering, tv-inspelning och Carolines butiksöppning förra sommaren hade paret en hel del på sina axlar, och i en intervju med Hänt berättade Caroline då om den stressiga situationen.

– Jag kan ju märka på Joacim. När vi renoverade huset så blev det ju väldigt stressigt. För då hade vi ju deadline i och med att vi filmade hela tiden, och då blev det en annan press, sa hon då innan hon berättade vidare hur de hanterar de perioderna:

– Vi pratar ju väldigt mycket med varandra och det tror jag är nyckeln i vårt förhållande. Också varför det har gått så bra som det har gjort i vår relation i kombination med att vi jobbar väldigt mycket.

Och i år har det inte heller bara varit guld och gröna skogar för familjen. I ett inlägg på Instagram berättar Joacim att det här året tyvärr tillhör de tuffare.

”Vårbruket är väldigt sent för oss i år pga av dåliga väderförhållanden under hela maj-månad. Men vi försöker hålla humöret uppe och hoppas ändå på en fin uppkomst”, skriver han.

KÄNSLIGT ÄMNE Bianca Ingrosso i tårar efter orden från följaren

Men mitt i allt det tuffa har de dottern Wilda som ständigt sprider glädje.

Starka reaktioner efter nya bilden på dottern

På både Joacim och Carolines Instagram brukar man ofta se bilder och videos på deras dotter Wilda, och bland följarna är det alltid lika uppskattat. Häromdagen la Joacim till exempel upp en bild på dottern som fick starka reaktioner. Under bilden skrev Joacim orden "charmtroll, busunge och vilda Wilda", och de orden var precis det som följarna också tänkte på när de såg den fina bilden.

”Mycket bus i blicken och mycket spring i benen det är vad denna bild visar på er lilla goding”, skriver bland annat en följare under fotot på dottern.

”Sååå härlig bild! Bästa i fokus och jobbet i andra”, skriver en annan.

”Vilken go’bild, verkligen ett litet charmtroll. Så söööt ju”, skriver en tredje.

LÄS OCKSÅ: Oliver Ingrossos relation till Pernilla Wahlgrens kille Christian Bauer

LÄS OCKSÅ: Henrik Alsterdal om stora familjesorgen och traumat

SENASTE NYTT!