Victor och Maja Nilsson Lindelöfs lycka – har blivit föräldrar

Maja Nilsson Lindelöf

Fotbollsspelaren Victor Nilsson Lindelöf och hans hustru Maja Nilsson Lindelöf har blivit föräldrar. Nu delar de med sig av bilder på sonen i sociala medier.

I höstas avslöjade fotbollsspelaren Victor Nilsson Lindelöf, 24, att han och hans fru, influencern Maja Nilsson Lindelöf, 23, väntar barn. Paret har varit tillsammans i flera år och gifte sig 2018. Både Victor och Maja delade med sig av gravidbeskedet på sina Instagramkonton.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

”Jag hoppas att du kommer se ut precis som din pappa”, skrev Maja Nilsson intill en bild tillsammans med Victor Lindelöf där hon med ett leende visade upp sin kula.

”Hej lilla du. Du knuffade precis ned din mamma till plats nummer två på min lista över favoriter”, skrev Victor Lindelöf till en bild där han och Maja Nilsson poserade tillsammans med magen.

Paret väntade ett bra tag med att avslöja nyheten för sina nära och kära eftersom Maja Nilsson Lindelöf har kämpat med sina känslor under graviditeten, något hon valde att dela med sig av i en video på sin Youtubekanal i höstas.

– Det är min värsta mardröm att bara bli en mamma. Jag vet inte om man får säga det och om folk kommer bli tokiga nu. Men det är min värsta mardröm, berättade Maja. 

Parets känslosamma inlägg efter förlossningen

Men sedan dess verkar det ha vänt för Maja Nilsson Lindelöf och i måndags välkomnade paret sin son till världen. Återigen har både hon och maken Victor Nilsson Lindelöf valt att dela med sig av nyheten i varsina inlägg på Instagram.

”Jag vet inte vad man skriver för text till en bild på sin nyfödda son. Men här har ni det, livets bästa händelse fångat i två”, skriver Maja Nilsson Lindelöf intill en bild på henne och sonen samt en på maken och sonen.

Victor Nilsson Lindelöf har lagt upp samma bild på sig själv tillsammans med den nyfödde pojken och skrivit orden:

”Livet ropade”.

Nu väller gratulationerna in i kommentarsfältet.

LÄS MER: Maja Nilsson Lindelöfs ärliga ord om graviditeten: ”Mardröm”

LÄS MER: Erbjudande: 25% rabatt på svenska kändisarnas favoritmärke Corlin Eyewear

FOTO: TT, Instagram