Stefan Odelbergs första bild på flickvännen Petra Johansson

Stefan Odelberg, Petra Johansson

Stefan Odelberg har funnit kärleken på nytt efter skilsmässan från Berna Inceoglu. Nu visar han upp den nya flickvännen Petra Johansson och lyckan är total!

Bingolotto-profilen Stefan Odelberg, 46, är en väldigt omtyckt person i det populära bingo-programmet. Tillsammans med tittarna ser han fram emot att dela ut riktigt höga vinster till vinnarna.

– Innan jag började trodde jag att jag själv skulle bli sugen på att vinna, lite avundsjuk, men jag förvånade mig själv, jag blir på riktigt glad över att se andra vinna, sa han då till Hänt.

Sedan Stefan tog plats i Bingolotto-studion har det strålat om honom, men runt årsskiftet gick han dessvärre igenom en lite tuffare period. Då kunde han meddela att han och dåvarande hustrun Berna Inceoglu bestämt sig för att gå skilda vägar, efter fem år som gifta.

Trots att en separation sällan är enkel har de tidigare makarna en fortsatt fin relation till varandra idag. Stefan har tidigare berättat för Hänt om skilsmässan och att anledningen till uppbrottet helt enkelt hade att göra med att känslorna tinat.

TILLSKOTT Lotta och Mikaels stora lycka

Petra Johansson är Stefans nya kärlek

För bara några dagar sedan kunde Stefan avslöja att han funnit kärleken på nytt! I en intervju med Aftonbladet berättade han att det var föreläsaren Petra Johansson, 33, som fångat hans hjärta! I intervjun berättade han hur han ser på framtiden ihop med Petra.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Petra jobbar som sex- och relationscoach och träffade Stefan i slutet av förra sommaren när han planerade en grabbhelg. Där och då föddes en attraktion mellan det numera paret och sedan dess har de hållit kontakten.

– Där och då föddes en nyfikenhet och attraktion och efter det började vi höras och umgås. Det känns helt fantastiskt och det känns som jag har hittat den där lekkamraten som gillar att leka på samma sätt som jag och vi förstår verkligen varandra. Vi kommunicerar extremt mycket och pratar om allt, berättar Stefan innan han fortsätter:

– Jag vet att vi kommer vara livskamrater resten av livet, så är det bara. Det är verkligen inte sagt med en nyförälskelsekänsla, utan något som jag känner väldigt djupt inom mig.

Stefan visar upp Petra för fansen – starka orden

Sedan dess har Stefan inte uttalat sig särskilt mycket om den nya relationen, men nu har han valt att bryta tystnaden genom att hylla henne på Instagram.

”Vår frihet och vår utveckling utan begränsningar skapar en villkorslös kärlek.”, skriver han.

Och i kommentarsfältet kryllar det av glada fans som gratulerar till den nya kärleken mellan paret.

”Allt gott till er”, skriver en.

”Grattis bästa Stefano”, skriver en annan.

”Kärlek när den är som bäst”, skriver en tredje.

LÄS OCKSÅ: MYSTIK Jenny Strömstedts chock över Triss-gästen Erik

LÄS OCKSÅ: ILSKAN Tittarna rasar efter beskedet om Lotta på Liseberg

FOTO: TT, Instagram

Senaste nytt