Lotta Engberg om familjelyckan med doktor Mikael Sandström

Mikael Sandström, Lotta Engberg

Lotta Engberg och doktor Mikael Sandström har varit ett par i ungefär ett år. Nu berättar Lotta om en ny familjemedlem som tillkommit!
– Hon väger 45 kilo men är en bebis ändå, säger Lotta till Expressen.

Lotta Engberg, 58, och doktor Mikael Sandström, 63, har tagit nästa steg i relationen och flyttat ihop. Flyttlasset till det gemensamma huset utanför Göteborg gick för några månader sedan och nu har de börjat komma in i vardagen tillsammans.

Som de flesta vet vid det här laget började deras kärlekssaga med att Lotta sa i en intervju att "den där tv-doktorn ser trevlig ut" och sedan dess har mycket hänt. När paret medverkade i Tillsammans med Strömstedts berättade tv-doktorn om hur det gick till när Lotta tog kontakt.

– Det var ju så att hon sa vid något tillfälle i någon intervju som de frågade henne om hur det var att vara singel. Och då sa hon väl att det var ett toppenliv liksom, berättar doktor Mikael i programmet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Lotta och Mikaels tidigare familjeliv

Nu är Lotta och doktor Mikael sambos sedan flera månader tillbaka och det stora flyttlasset har tagit sin lilla tid. Däremot verkar de trivas väldigt bra ihop och deras lilla familj har växt den senaste tiden!

– Om jag sammanfattar det: Det är ganska mysigt att koka kaffe för två, säger Lotta till Expressen.

Lotta har döttrarna Amanda Engberg, 31, och Malin Engberg, 33, ihop med ex-maken Anders Engberg. Döttrarna har flyttat hemifrån vid det här laget och har skapat sina egna familjer. Båda döttrarna har tre barn vardera, vilket betyder att Lotta är mormor till hela sex barnbarn.

Doktor Mikael har också barn från en tidigare relation, det är sonen Marcus, 32, och dottern Mimmi, 31. Precis som Lotta så har även doktor Mikael barnbarn. Mimmi har nämligen en son och en dotter, och sonen Marcus har även han två barn, vilket betyder att tv-doktorn är både morfar och farfar.

MYSTIK Jenny Strömstedts chock över Triss-gästen Erik

Nya familjemedlemmen hos Lotta och Mikael

Hemma i huset i Göteborg bor Lotta nu alltså med Mikael och hennes kära golden retriever-hundar Ellen och Alice. De som följt Lotta länge vet att hon älskar hundar och Ellen och Alice betyder otroligt mycket för henne. Men faktum är att familjen nu har utökats ytterligare – i form av hunden Nova!

Nova är en leonberger och är mycket yngre än Ellen och Alice, vilket därmed känns som en liten bebis i jämförelse.

– Det är en ny kompis. Hon är så fantastisk. Hon väger 45 kilo men är en bebis ändå, säger Lotta till Expressen.

LÄS OCKSÅ: Lotta Engberg i tårar efter orden om doktor Mikael Sandström

LÄS OCKSÅ: 5 saker du kanske inte visste om Lotta Engbergs dotter Amanda Engberg

FOTO: Tommy Holl/TT, Henrik Jansson/Expressen/TT

Senaste nytt