Jenny Strömstedts starka reaktion på mystiska Triss-gästen Erik

Jenny Strömstedt har mött en del gäster under sin tid i Nyhetsmorgon. Men det är inte många gäster som fått henne att tappa fattningen, i lördagens sändning skulle mystiska gästen Erik skrapa Triss. Och när Jenny pratar med honom är hon i chock.

Nyhetsmorgon är morgonprogrammet som hela vårt avlånga land myser till varje morgon, vardag som helgdag. Något som är återkommande sedan många år tillbaka i helgsändningarna är Triss-skrapning. Där tittarna ha chansen att bli miljonärer genom att skrapa Triss i tv.

Så skrapas Triss i Nyhetsmorgon under pandemin

Genom åren har gänget i studion haft många olika gäster som fått åka hem med storvinsten. Men under pandemin har produktionen fått tänka om, och nu skrapas istället trissen på distans. Det går till som så att vinnaren finns med via videosamtal och får bestämma vilken lott som vanligt. Men det är en skrap-assistent som finns med i studion. Assistenten genomför själva skrapningen enligt vinnarens önskemål.

Under lördagen var det Jenny Strömstedt som höll det svenska folket sällskap till morgonkaffet. Och när det var dags för triss-skrapet så var det Erik som skulle få chans till storvinsten. Men innan de kunde komma igång var det någonting som snodde Jennys uppmärksamhet, nämligen Eriks hår och skägg.

– Jag hör dig lite dåligt, är det äkta skägg eller är det peruk och lösskägg?, frågar hon i sändningen.

– Ser det inte bra ut eller?, frågar Erik på andra sidan linjen.

Jennys starka reaktion på mystiska Triss-gästen

Men Jenny tycks ha lite svårt att höra vad han säger ännu en gång och gå istället vidare till skrapningen. Stämningen mellan dem är lite tryckt när de håller på att skrapa fram hans vinst.

– Fördelen med att när ljudet blir lite dåligt är att du slipper det där kallpratet, är det bra eller dåligt tycker du?, säger Jenny.

– Ja det är väl kul att prata i tv, säger Erik.

Det slutar med att han vinner 15 000 kronor i månaden i 10 år. De tackar honom så mycket från studion och han verkar nöjd med sin vinst. Men Jenny kan inte släppa att det var något märkligt med honom.

– Spännande typ det där eller hur, nästan lite mystisk, avslutar Jenny med att säga.

LÄS OCKSÅ: STÖTTAS Olivers stora lycka efter tunga bakslaget

LÄS OCKSÅ: OSÄKER Dottern Saras oro för mamma Maria Montazami

Senaste nytt