Oliver Ingrosso tillbaka som DJ – nya videon efter långa tystnaden

OLIVER INGROSSO

DJ:n Oliver Ingrosso fick det tufft under coronapandemin.
Inställda jobb och spelningar präglade hela 2020.
Men nu är han tillbaka i DJ-båset och har börjat spela igen, och han stöttas såklart av hela familjen!

Familjen Wahlgren/Ingrosso syns överallt. Du har säkerligen inte missat Pernilla Wahlgren, 53, och Bianca Ingrossos, 26, serie Wahlgrens värld som genom åren gjort stor succé.

Förutom att Bianca och Pernilla syns i rampljuset, tv-sammanhang och på röda mattan så har även Benjamin Ingrosso, 23, haft en karriär som går spikrakt uppåt. 2018 vann han Melodifestivalen med Dance you off och i fjol medverkade han i Så mycket bättre. Han är nu dessutom en av sommarpratarna i P1 2021.

Pernillas äldsta barn, Oliver Ingrosso, 31, är även han i musikbranschen. Han är nämligen en välkänd DJ och låtskrivare.

OVÄNTAT Erics Saade avslöjar okända namnbytet

Pernilla Wahlgrens ärliga ord om barnens uppväxt

I podcasten Wahlgren & Wistam, som Pernilla driver ihop med Sofia Wistam, har tv-profilen varit öppen med att barnens uppväxt inte alltid varit så lätt.

Pernilla har bland annat nämt att Oliver var ganska framåt när han var mindre medan Bianca hade jobbiga tonår.

– Oliver var ganska utåtagerande, han var den som hamnade i konflikt på skola och dagis. Man fick samtal och var tvungen att komma dit och reda ut saker, berättade Pernilla följt av:

– Biancas tonårstid var jobbig, de har vi pratat mycket om. Sen tror jag hon får för sig ibland att de går längre bak i tiden än vad den faktiskt gör. Hon var världens snällaste och enklaste barn.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Oliver Ingrosso är tillbaka som DJ – stöttas av familjen

Oliver Ingrosso är den äldsta i syskonskaran och har valt att gå i musikens väg likt sina föräldrar. Sedan över tio år tillbaka är han en välkänd DJ och har samarbetat med artister som Tim ”Avicii” Bergling och Otto Knows.

Under coronapandemin har många musiker och artister haft det tufft. 2020 präglades av inställda spelningar, så även för Oliver Ingrossos del.

Men nu verkar han vara tillbaka efter en lång väntan! För nyligen la han ut en video på sig själv när han spelar och han har dessutom synts spela skivor på restaurang.

Till videon förklarar Oliver att han inte har spelat på ett tag:

”Jag var lite ringrostig måste jag säga. Att inte ha spelat på ett tag har sin inverkan.”

Hela familjen stöttar nu Oliver. Både mamma Pernilla och pappa Emilio Ingrosso kommenterar flera hjärtan. Brodern Benjamin har lämnat en kommentar som lyder: ”Giggit!!!”

LÄS OCKSÅ: Anna Brolins nya video på 3-årige sonen Lionel väcker stor ilska

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens starka ord till barnen – efter alla tuffa år

FOTO: Olle Sporrong/EXP/TT / Charles Hammarsten/TT