Pernilla Wahlgrens starka ord till barnen – efter alla tuffa år

Benjamin Ingrosso, Bianca Ingrosso, Oliver Ingrosso, Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren har varit ensamstående mamma till Oliver, Benjamin och Bianca Ingrosso sedan de var väldigt små. Nu visar hon upp den stora kärleken och det speciella bandet mellan dem.

Pernilla Wahlgren, 53, har alltid många bollar i luften. Om hon inte spelar in Wahlgrens värld så har hon fullt upp med andra tv-uppdrag eller de egna musikal-showerna.

Hennes första show Kort glad och tacksam blev en riktig succé och i slutet av 2019 hade den redan setts av över 140 000 personer. Framgångarna blev ett faktum och den kom även att sändas på tv senare. Att Pernilla fick lite hybris av succén är ingen hemlighet för hennes uppföljare fick nämligen namnet Pernilla har fått hybris.

LÄS MER: Benjamins vädjan till Bianca efter avslöjandet om Pernilla

I flera år har Pernilla levt som singel. Det har man kunnat se i familjens egna realityshow Wahlgrens värld. Där har Bianca och Pernilla bland annat varit på restaurangen Riche i Stockholm för att Pernilla skulle hitta en karl. Bianca har nämligen länge haft en förhoppning om att hennes snygga mamma borde hitta kärleken igen.

Pernillas nya kärleksbesked – dejtar någon

Och nu verkar Biancas drömmar ha slagit in, för i podden Ursäkta kunde Bianca avslöja att Pernilla nu dejtar någon.

– Hon dejtar ju nu. Jag kommer inte säga något mer, men hon dejtar. Och jag är så glad för hennes skull. Han är så snygg, men jag vågar inte säga mer. Jag vill att han ska få vara hennes och de är inte ihop än, de bara dejtar, sa Bianca då i podcasten.

Nu återstår det att se vad som händer mellan Pernilla och hennes dejt. Men något som är säkert är att Pernilla har klarat sig på egen hand under många år. Livet som ensamstående mamma kan ibland vara otroligt tufft, något som Pernilla nu kan skriva under på.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pernillas stora hyllning till barnen

I ett inlägg på Instagram har hon nu valt att dela med sig av minnena med barnen Oliver Ingrosso, Benjamin Ingrosso och Bianca.

”Mina tre musketörer! Så mycket vi har gått igenom tillsammans...! Att varit ensamstående mamma till er sedan ni var små, har varit fantastiskt, men också tufft många gånger - & gudarna ska veta att vi haft våra duster.”, skriver Pernilla.

Men som man brukar säga så brukar det alltid komma något gott ur de tuffa tiderna. Det kan Pernilla också skriva under på!

”Men herregud så mycket kärlek ni ger mig!!! Och SOM jag älskar er!!!”, avslutar hon.

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens ord om nya mannen – avslöjandet om kärleken

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgens nya kärlek – här är allt vi vet om honom

FOTO: Discovery+, Charles Hammarsten/TT