Sara Montazamis oro för Maria Montazami i Svenska hollywoodfruar

Sara Montazami, Maria Montazami
Exklusivt

När det stod klart att Maria Montazami var en av fruarna i Svenska hollywoodfruar väcktes en oro hos dottern Sara.
Nu berättar hon för Hänt om tankarna inför Marias medverkan i programmet.
– I början var vi osäkra, säger Sara i en intervju med Hänt.

Maria Montazami, 55, blev ett välkänt ansikte för svenska folket efter sin medverkan i Svenska hollywoodfruar på TV3. Sedan dess har hon synts till i flera andra tv-produktioner och har minst sagt blivit en folkkär profil.

År 2009 blev startskottet för Marias karriär inom tv, vilket även var starten för hela Svenska hollywoodfruar. Maria kvalade lätt in i rollen som hollywoodfru eftersom hon har varit gift med maken Kamran Montazami, 58, sedan många år tillbaka.

NYTT STEG Jills glädjebesked med kärleken Mattias

Tillsammans med Kamran har Maria barnen Sara, Hanna, Emma och Nicholas. Under årens lopp har svenska folket fått följa familjen i både med- och motgångar.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så träffades Maria och Kamran

Maria och Kamran träffades redan 1987 och gifte sig 1990. Maria Montazami kom till USA som au pair i slutet av 80-talet. Men när hon upptäckte att familjen hon arbetade hos var involverade i skumma affärer sa hon upp sig och sökte istället jobb som servitris.

Restaurangens chef var ingen mindre än Kamran! De två blev snabbt ett par och sedan dess har de varit oskiljaktiga. Kamran var dock inte kvar i restaurangbranschen särskilt länge efter det. Istället startade han en mäklarfirma som kom att bli väldigt framgångsrik. Där jobbar han än idag och faktum är att han har en speciell kollega – nämligen dottern Sara.

– Det är definitivt annorlunda att jobba med sin pappa. Jag lär mig mycket och mäklare var en ny sak för mig. Så jag har i princip hoppat rakt in i det här jobbet. Jag studerar just nu för att få min licens så jag har just avslutat kursen och nu hoppas jag få min examen om ungefär en eller två månader, har Sara sagt till Hänt.

Hanna, Maria, Sara Montazami

Hanna, Maria och Sara under en resa till Stockholm.

Karin Trnblom/TT

Saras oro inför Marias medverkan i Svenska hollywoodfruar

När Svenska hollywoodfruar kom in i bilden ändrades familjens liv drastiskt med tanke på all uppmärksamhet i medierna. Sara har tidigare berättat för Hänt att Maria var så bekväm och de knappt märkte av filmteamet. Däremot fanns det en viss oro hos Sara inför att Maria skulle medverka i serien.

– I början var vi osäkra på om hon verkligen skulle göra det här, för det är ett väldigt stort steg att bli en del av en realityserie. Men efter att vi såg hur bekväm och naturlig hon var på tv så var det helt enkelt en perfekt matchning, säger Sara Montazami till Hänt och fortsätter:

– Vi är glada att hon gjorde det här, för det har lett till affärsmöjligheter både för henne och för hela familjen.

LÄS OCKSÅ: Sara Montazamis hyllning till mamma Maria Montazami inför alla

LÄS OCKSÅ: Gunilla Perssons ärliga ord om Maria Montazamis äktenskap med Kamran

FOTO: Maja Suslin/TT, Viafree