ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kristina ”Keyyo” Petrushina om sitt sommarprat och Let's dance 2021

10 jun, 2021 
KEYYO
Keyyo är en av Sommarpratarna i P1 2021. I en intervju med Hänt berättar hon nu om känslorna kring att sommarprata men även om tiden i Let's dance.
För vad tyckte hon om programledaren David Lindgrens ord om dejtinglivet egentligen?
– Det var en otrolig vår, en berg och dalbana, säger Keyyo.
Annons
Det kommer du få höra i Keyyos sommarpratBrand logo
Det kommer du få höra i Keyyos sommarprat

Kristina ”Keyyo” Petrushina, 24, slog igenom som väldigt ung. Karriären startade på plattformen Youtube där Keyyo i skrivande stund har över 300 000 prenumeranter. Hon har dessutom gjort flera serier som Keyyo med Rheborg i Ryssland och 1/2 rum och kök på SVT. Nyligen kunde vi även se henne som programledare för Cancergalan och som en av deltagarna i Let's dance 2021, där hon slutade på en tredje plats.

Men nu kommer kanske det största i karriären hittills. Keyyo är nämligen en av Sommarpratarna i P1 2021. I en intervju med Hänt berättar hon nu om äran och känslorna kring att sommarprata och om tiden i Let's dance.

Keyyo om att sommarprata: ”Jag känner mig ärad”

Keyyo berättar att hon blev väldigt ställd när hon fick förfrågan av Sveriges radio.

– Jag känner mig väldigt ärad och lite chockad över frågan. Otroligt fint uppdrag, säger Keyyo och fortsätter:

– De ringde mig och pratade om att de var från P1 och sådär, jag blev jätteställd när de frågade. ”Har ni ringt rätt”?, minns jag att jag tänkte. Det var lite oklart. Eller reaktionen från mig var oklar, men jag blev superglad och såklart ville jag göra det.

Annons

– Jag vill göra det på ett bra och värdigt sätt, jag tänkte ”kommer jag kunna göra något jag är stolt över”. Och efter en tid så landade jag i att: ”Ja, det kommer jag nog. Jag vill göra det här”.

Keyyo kommer bland annat prata om flytten till Sverige från Ryssland och andra upplevelser från livet.

– Många känner inte till det jag gör, jag vill berätta händelser från livet. Men också roliga anekdoter, säger Keyyo.

Keyyo om sin medverkan i Let's dance – svarar på romansryktet

Keyyo konstaterar att sommarpratet inte kommer handla om Let's dance. Men för Hänt berättar hon om upplevelsen av programmet.

– Det var en otrolig vår, en berg och dalbana. Så sjukt att man har fått den här möjligheten och äran. Jag har haft det jättekul, jag har aldrig blivit så överväldigad av kärlek och pepp, jag känner mig helt varm.

Det var även efter Let's dance som programledare David Lindgren gick ut i lokaltidningen Norran och berättade att Keyyo och danspartnern Hugo Gustafsson dejtar varandra, vilket Keyyo sedan dementerade.

Annons

För Hänt förklarar Keyyo nu att Hugo är en nära vän som hon umgås med efter programmet – tillsammans med de andra deltagarna. Hon dementerar återigen romansryktet.

– Vi är jättebra kompisar och hänger, hela gänget hänger.

Keyyo berättar även att hon och David är jättebra kompisar och har skrattat åt uttalandet om romansen i efterhand.

– Jag och David känner varandra jättebra, och som jag svarade ”David Lindgren verkar veta mer om mitt kärleksliv”.

FOTO: Anders Wiklund/TT / Karin Törnblom/TT

Annons