Robinson-Olivia Baldwin har hittat kärleken på nytt – första orden om pojkvännen

Olivia Baldwin, Robinson
Exklusivt

Robinson-Olivia Baldwin blev singel i början av året, men nu avslöjar hon att hon har hittat kärleken på nytt.
”Jag har träffat en person”, skriver hon till Hänt.

Någon som klarade sig långt i äventyrsprogrammet Robinson 2021 var Olivia Baldwin. Trots svälten och det kyliga klimatet klarade hon sig bra, och efter programmet har hon synts spendera tid med en hel del andra från hennes säsong, däribland Elias Akyol.

Men när Olivia inte är med i reality-program jobbar hon på en av Stureplans hetaste Nattklubbar Spy Bar som VIP-värdinna. Men då nattklubben, på grund av coronapandemin, har varit stängd på senaste tiden så har hon helt enkelt fått jobba med annat. För Hänt berättar hon att hon bland annat har börjat plugga, men att hon såklart hoppas på att Spybar står öppet inom en snar framtid.

”Mina planer för hösten är att fokusera på skolan. Har nämligen precis börjat plugga igen OCH hoppas på att Spy Bar öppnar snart”, skriver hon.

Elias Akyol om romansryktena med Olivia Baldwin

Då Olivia och Elias har spenderat en hel del tid ihop efter programmet är det många som har spekulerat i ifall det finns en romans mellan dem. Och visst stämmer det att de fick en väldigt fin relation till varandra. I en intervju med Hänt har Elias nämligen tidigare berättat om känslorna för Olivia.

– Jag tror inte att tittarna riktigt förstår hur nära jag och Olivia faktiskt var där och då, sa han då.

Men trots att de gillar varandra och umgås så fort de får chansen har båda däremot varit tydliga med att de bara är vänner. Men nu verkar Olivia ha träffat kärleken på riktigt. Nu berättar hon.

Exklusivt
SMÅBARNSLIV Hasse om att bli pappa vid 62-års ålder med yngre frun

Olivia Baldwin har träffat kärleken på nytt – berättar om nya relationen

Det var nämligen i veckan som Olivia avslöjade för Hänt att hon träffat en ny kille och att de dejtat i fem månader. Däremot vill han inte synas i media så i respekt mot honom vill hon inte berätta vad han heter.

”Jag har träffat en person som jag tycker om väldigt mycket. Vi har träffats i fem månader nu. Han är inget super fan av det här medialivet så vill tyvärr inte synas haha. Att jag var med i Robinson var inget som imponerade på honom”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

I samma intervju skriver Olivia att paret träffades via dator-spelet Among Us.

”Vi träffades sjukt nog via ett spel som heter Among Us. Vi var ett gäng vänner och bekanta som spelade det under vintern. Så det var så vi lärde känna varandra. Vi var bara vänner i början och det tog ett tag tills vi började umgås ensamma”.

Men paret har redan stött på svårigheter. På grund av pojkvännens allergi mot hundar kan de nämligen inte flytta ihop.

”Det finns ett stort problem det där med flytt, han är allergisk mot pälsdjur och jag har Pepsi (hunden) som jag inte har planer på att offra.”

LÄS OCKSÅ: Hanna Hedlund tillbaka i Hellenius hörna 2021 efter frånvaron

LÄS OCKSÅ: Därför har Lance Hedman inte haft kontakt med Magdalena Graaf i sommar

FOTO: Olivia Baldwin/Instagram

SENASTE NYTT!