ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför har Lance Hedman inte haft kontakt med Magdalena Graaf i sommar

27 aug, 2021 
Mimmi Fouchenette
Lance Hedman och Magdalena Graaf
Lance Hedman Graaf och Magdalena Graaf har inte setts tillsammans på ett tag.
Nu berättar Lance varför de har haft mindre kontakt med varandra denna sommar.
Annons
Kärleksrus – allt om Magdalena Graaf och Louie Martis kärlekBrand logo
Kärleksrus – allt om Magdalena Graaf och Louie Martis kärlek

Lance Hedman Graaf, 21, är son till tv-profilen Magdalena Graaf och före detta fotbollsspelaren Magnus Hedman. Lance har redan som 21-åring hunnit med mycket i sin karriär. Han har bland annat tävlat i TV4:s succéprogram Let's dance, där han hamnade på en tredjeplats med danspartnern Linn Hegdal. Han har också haft en egen realityserie – Lance vs livet, där tittarna fick följa Lance när han försökte hitta sig själv och bli bäst i världen på MMA.

Idag har Lance Hedman lagt både realityserien och dansskorna på hyllan och fokuserar enbart på musiken. Sedan sin medverkan i Let's dance har Lance släppt flera låtar med sin bästa kompis Linton Calmroth, men idag skriver han musik på egen hand.

Lance Hedman om Magdalena Graafs medverkan i The Island

I Lance realityserie fick tittarna följa artistens liv när han fortfarande bodde hemma hos Magdalena. Lance och Magdalena har synts ihop i perioder och delar ibland bilder på varandra, men under sommaren har det varit allt mindre.

Annons

Nu har artisten inte kunnat dela några bilder på sin mamma på ett tag då hon är på en öde ö utan mobiltelefon. Hon är nämligen vid Stilla havet tillsammans med Mikael Sandström, 63, Lisa Ajax, 23, Maria Montazami, 55 och Thomas Wassberg, 65, och spelar in den svenska motsvarigheten till dokusåpan The Island.

I en intervju med Hänt får Lance frågan om vad han tycker om sin mammas medverkan i programmet. Han svarar då:

– Jag har ingen aning, jag har ingen koll på vad hon gör ens. Vi har inte haft mycket kontakt i sommar. Det bara är så i livet ibland.

Artisten släpper ny musik i höst

Lance har fullt upp med att skriva musik inför sitt nästa släpp. Han berättar att hans nya låtar kommer att vara väldigt lugna och känslosamma.

– Jag skriver låtar som jag själv kommer sjunga på, det är mest väldigt lugna låtar och det är för att få uttrycka mig själv och mina känslor om allting, jag har mycket att skriva om så det är väldigt kul.

Han säger också att låtarna kommer att släppas snart.

– Jag håller på att skriva för fullt, så de lär komma här ganska snart, säger Lance Hedman Graaf.

FOTO: TV4/TTS

Annons