Bianca Ingrosso bekräftar Benjamin Ingrosso och Hanna Ferms romans

Benjamin Ingrosso och Hanna Ferm

Bianca Ingrosso gästade i veckan podcasten Två meter dumheter där en hel del hemligheter avslöjades, bland annat om hennes lillebrors relation till artisten Hanna Ferm.

Bianca Ingrosso, 26, gästade den populära podcasten Två meter dumheter i veckan. Podden som drivs av Emilio Araya och Rosanna Charles har blivit en succé då den är ofiltrerad ocensurerad och en härlig kombination av världsliga problem blandat med i-landsproblem.

Podcastens framgång har inte minst att göra med de olika profiler och kändisar som bjuds in till att få delta i podden och i veckans avsnitt var det ingen mindre än Bianca Ingrosso som fick äran att gästa duon i deras poddstudio.

I avsnittet diskuterades det bland annat tantra-sex, Biancas och pojkvännens Philippes relation och Biancas spontanköp på Chanel för 120.000 kronor.

Bianca om hennes senaste lyxköp

Det är ingen hemlighet att Bianca är en smart affärskvinna och blev ekonomiskt oberoende redan som 25-åring, detta genom hennes otroliga framgångar med företaget Caia Cosmetics vars försäljning skjutit i höjden

I podcasten två meter dumheter ställde Rosanna frågan om vilket hennes senaste inköp är varpå Bianca svarar att hon var bakfull och hade ångest och skulle köpa en Chanel plånbok eftersom hennes blev stulen när hon var på Ibiza. Plånboksköpet resulterade sedan i tre stycken Chanelväskor för 120.000 kronor sammanlagt.

HETT Biancas okända romans med dokusåpaprofilen

– Tre chanels, 120.000 kronor gick det på. Jag var bakfull och hade ångest och skulle köpa en plånbok för den blev stulen på Ibiza och så kände jag bara att dessa var fina, säger Bianca i podden.

Bianca om romansen med Oliver Strige

I veckans avsnitt frågar även Rosanna och Emilio om Bianca legat med någon dokusåpadeltagare. Svaret blir ja.

– Eric, säger Bianca och fortsätter:

– Alltså jag menar jag låg med Eric, förlåt Oliver. Nej men gud varför säger jag alla namn?, säger Bianca samtidigt som alla brister ut i skratt.

Bianca menar alltså Eric Hagberg och Oliver Strige, som båda varit med i Paradise hotel för ett par år sedan.

– Oliver, jag minns inte honom, men han minns inte heller. Alltså vi vet faktiskt inte om vi hade sex, varken han eller jag minns ifall vi hade det.

– Ja men okej, vi hade inga kläder på oss när vi vaknade då, så båda bara: ”hade vi sex, eller nej det vet jag inte eller?”

Biancas avslöjande om Benjamin Ingrosso och Hanna Ferms relation

Biancas lillebror Benjamins sexliv dök även upp i samtalet, detta efter att Emilio ställt frågan om Bianca någonsin legat med en artist.

Tv-profilen nämner då att hon och artisten Johan Gunterberg legat med varandra för flera år sedan men att det nu ryktas om att han dejtar artisten Hanna Ferm, i samband med det berättar hon även att Hanna och hennes lillebror Benjamin har legat med varandra:

– Hon har legat med Benjamin.

– Men vem har inte legat med Benjamin, säger Rosanna och Emilio skämtsamt i kör.

LÄS OCKSÅ: Detaljen i Pernilla Wahlgrens nya bild på Benjamin Ingrosso upprör

LÄS OCKSÅ: Idol-Tess Gustafsson om relationen till Filip Lamprecht

FOTO: TV4/Youtube, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!