LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca Ingrosso om romansen med Paradise hotel-Oliver Strige

26 aug, 2021 
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso har i många år varit tillsammans med Phillipe Cohen.
Men relationen har gått upp och ner – och under en period då de inte var ett par hade Bianca en romans med Paradise hotel-profilen Oliver Strige.
Nu berättar hon om den heta natten.
– Vi hade inga kläder på oss när vi vaknade, säger Bianca.
Annons
Tre härliga citat från Bianca IngrossoBrand logo
Tre härliga citat från Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso, 26, är tillsammans med sin mamma Pernilla Wahlgren, 53, en av Sveriges främsta tv-profiler. De två slog igenom i det egna reality-programmet Wahlgrens värld och har i flera säsonger bjudit på roliga och sorgliga stunder.

Bianca är även stor på Youtube och har över en miljon följare på Instagram, och genom åren har det blivit många tv-shower och intervjuer. När tv-personligheten gästar podcasten Två meter dumheter avslöjar hon både det ena och andra om privatlivet.

Bianca Ingrossos romans med dokusåpadeltagaren Oliver Strige

Emilio Araya och Rosanna Charles, som driver podcasten, frågar Bianca Ingrosso om hon någonsin har legat med en dokusåpadeltagare. Svaret blir ja.

– Eric, säger Bianca och fortsätter:

– Alltså jag menar jag låg med Eric, förlåt Oliver. Nej men gud varför säger jag alla namn?, säger Bianca samtidigt som alla brister ut i skratt.

Bianca menar alltså Eric Hagberg och Oliver Strige, som båda varit med i Paradise hotel för ett par år sedan.

Annons

– Nej men vad fan, fina dem, säger Bianca.

Samtidigt poängterar Bianca Ingrosso att hon inte minns detta särskilt bra.

– Oliver, jag minns inte honom, men han minns inte heller. Alltså vi vet faktiskt inte om vi hade sex, varken han eller jag minns ifall vi hade det.

– Ja men okej, vi hade inga kläder på oss när vi vaknade då, så båda bara: ”hade vi sex, eller nej det vet jag inte eller?”

Bianca Ingrossos relation med pojkvännen Phillipe Cohen

Bianca har en lång historia med pojkvännen Phillipe Cohen som sträcker sig flera år tillbaka. De två är tillsammans idag men har gjort slut flera gånger. Bianca avslöjar i podden att de sammanlagt gjort hela slut åtta gånger – men att de alltid hittar tillbaka till varandra.

I en vlogg från februari i år förklarade Bianca att det var slut mellan de två, men hon betonade samtidigt att de aldrig kommer kunna släppa varandra.

Annons

– Vi älskar varandra och har fortfarande väldigt mycket kärlek för varandra, och är långt ifrån över varandra, sa hon då.

Några månader efter det gästade Bianca podcasten Ursäkta och avslöjade då att hon och Phillipe är ihop igen och att det känns jättebra.

– Vi är tillsammans igen, berättade hon då och fortsatte:

– Nej vi är tillsammans. Det känns underbart. Han är så jävla sexig.

Bianca har även visat upp Phillipe Cohen i sina vloggar på Youtube den senaste tiden. De har synts resa tillsammans, bland annat har de umgåtts i Palma och semestrat i ett lyxigt hus på Värmdö.

FOTO: YOUTUBE

Annons