LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så mycket betalar Bianca Ingrosso för enorma semesterhuset

17 jul, 2021 
Bianca Ingrosso
Den senaste tiden har Bianca Ingrosso befunnit sig i ett lyxigt semesterhus med en fantastisk utsikt. Så här mycket betalar hon för semestern!
Annons
Benjamin Ingrosso tappar hakan – här sjunger BiancaBrand logo
Benjamin Ingrosso tappar hakan – här sjunger Bianca

Bianca Ingrosso, 26, är en av Sveriges största influencers och tv-personligheter. Förutom att hon ofta syns i tv-rutan så är hon även en framgångsrik entreprenör, nyligen vann hon nämligen pris för "Årets kvinnliga stjärnskott" på EY-galan.

Det är ingen hemlighet att det går bra för Bianca och hennes företag. I den senaste årsredovisningen för 2020 framgår det att hennes olika bolag kan plocka ut en vinst på drygt 202 miljoner kronor. Bianca tar ut 57 770 994 kronor i utdelning. Hänt har tidigare rapporterat om saker som Bianca köpt för sina miljoner.

Och de senaste två veckorna har vi fått se ytterligare något som Bianca lägger sina pengar på.

Därför hyr Bianca ett enormt sommarställe

Bianca har nämligen befunnit sig ute i skärgården där hon hyrt ett lyxigt semesterhus. Huset går i svart och det finns både en jacuzzi och en pool. Vid poolen finns också en bar och ett utekök – till Phillipe Cohens stora glädje.

Annons

Biancas pojkvän Phillipe brinner ju nämligen för matlagning och nyligen har han öppnat sin egen restaurang Ted, som ligger på Östermalm i Stockholm. I Biancas senaste vlogg berättar hon var Phillipe har hållit hus medan Bianca varit på plats i semesterhuset.

– Om ni undrar var Phillipe har varit så jobbar ju han, från morgon till typ nästa morgon. Han kommer typ hit vid 04 på natten och åker vid klockan 10 härifrån för att jobba igen, förklarar Bianca.

Utsikten från Biancas hus
Den här utsikten har Bianca haft i två veckor.

Så mycket betalar Bianca Ingrosso för semesterhuset

Anledningen till att Bianca har hyrt det stora semesterhuset är för att vila upp sig. Till en början verkade hon dock inte vara speciellt nöjd över sin tillvaro, något som mamma Pernilla Wahlgren, 53, berättade i podden Wahlgren & Wistam.

Annons

– Man måste landa i det lugnet. För Bianca har ju hyrt ett hus ute på Värmdö där hon varit nu, och så frågade jag hur det varit och hon ba: "nej jag vet inte, tråkigt, har inte haft någonting att göra riktigt, jag vet inte om det var värt det", sa Pernilla då och fortsatte:

– Och då sa jag men Bianca, det är ju precis det du behöver. Hon åker från det ena mötet till det andra, från den ena fotograferingen till den tredje, styrelsemöten med Caia och produktionsmöten med tv-program. Hon behöver ju bara landa.

Och nu börjar Biancas två veckor i huset närma sig sitt slut och det har minst sagt kostat henne en slant. Huset heter Villa Södernäs och hyrs ut för 74 000 kronor i veckan.

Bianca har varit tydlig med att det inte är något samarbete på något vis, så för Bianca, som hyrt två veckor, har notan därför landat 148 000 kronor!

Per dygn kostar villan 16 000 kronor och man måste hyra minst två nätter.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube

Annons