Oliver Ingrossos första ord efter försvinnandet från Instagram

Oliver Ingrosso

Det har ekat tomt från kändissonen Oliver Ingrosso ett bra tag nu. Faktum är att han varit borta från rampljuset i hela fyra veckor.
Men nu bryter han tystnaden efter det långa försvinnandet.

Familjen Wahlgren är en av Sveriges kändaste familjer och i realityserien Wahlgrens värld brukar Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso dela med sig av både toppar och dalar i sina liv. Men äldsta sonen i familjen har gjort ett helt annat val. Oliver Ingrosso har nämligen bestämt sig för att hålla sig utanför rampljuset, och det är bara vid fåtal tillfällen som han har dykt upp i mamman och systerns serie.

Men det är inte bara i Wahlgrens värld som Oliver har valt att hålla tillbaka. Även på sitt egna Instagram-konto har han perioder då han inte uppdaterar så värst mycket. Den senaste tiden har varit en sådan period och i hela fyra veckor har det ekat tomt på sidan.

Men nu bryter Oliver den långa tystnaden med ett riktigt glädjebesked.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pernilla Wahlgren om kampen i relationen med sonen Oliver

Hela familjen Wahlgren har en väldigt nära relation till varandra, och i podcasten Kristin nyfiken på berättar Pernilla om tacksamheten hon känner kring att barnen involverar henne i deras liv.

– Jag har sån nära relation till alla och de kommer till mig själva och ber om råd hela tiden. Så jag har aldrig känt att någon stänger mig ute. Och till och med Oliver som är mest introvert av mina fyra barn, vi har en otroligt nära relation där vi pratar om allt, säger hon i podden.

Pernilla berättar däremot att hon minns att Oliver hade en tuff period en gång och att hon då inte riktigt förstod att han behövde hjälp. Han ringde för att prata men istället för att ta samtalet svarade Pernilla att hon satt och tittade på tv – något som hon ångrade efteråt.

– Jag fattade verkligen inte. Jag förstod inte utan trodde bara han ville snicksnacka lite. Så ibland måste man vara lite extra lyhörd som mamma, speciellt om de inte är jättetydliga med att de mår dåligt, förklarade hon då.

Oliver Ingrosso visar upp lyckan efter långa tystnaden

Trots att Pernilla Wahlgren är väldigt öppen när det kommer till både sitt egna och familjens liv så är Oliver betydligt mer reserverad. Medan Pernilla och Bianca uppdaterar sina sociala kanaler flera gånger om dagen gjorde Oliver sitt senaste inlägg för fyra veckor sedan, vilket var en video när han dj:ar.

Sedan dess har det varit tyst från Oliver Ingrosso – fram tills nu. I samband med att Italien vann EM väljer han nämligen att hylla sitt andra hemland genom att lägga upp en bild på det italienska landslagets logga. Under bilden skriver han hjärtan i olika färger.

LÄS OCKSÅ: Nicole Falciani om exet Eric Saades nya flickvän Hanna Schönberg

LÄS OCKSÅ: Därför lämnar Kristin Kaspersen sönerna Leon Fahlén och Filip Lamprecht

SENASTE NYTT!