Därför lämnar Kristin Kaspersen sönerna Leon Fahlén och Filip Lamprecht

Kristin Kaspersen och sönerna

Kristin Kaspersen sågs nyligen hälsa på sin pappa Kjell Kaspersen tillsammans med sönerna Leon Fahlén och Filip Lamprecht.
Nu lämnar Kristin barnen för att bege sig ut på nya äventyr.
Slå på ljud

TV-profilen Kristin Kaspersen, 51 är sedan länge känd för sin insats som programledare. Bland annat för succéprogrammet Fångarna på fortet och Biggest Loser.

Kristin var tidigare gift med TV4-profilen Hans Fahlén, 57 men efter sex år tillsammans skildes paret åt 2009. Tillsammans har de sonen Leon, 17, och sedan ett tidigare förhållande har Kristin även sonen Filip Lamprecht, 24.

Nyligen visade Kristin upp att de åkt på husbilssemester tillsammans till Norge – men nu berättar hon att hon lämnar sönerna.

SPLITTRING Pernilla bryter tystnaden om Christians frånvaro

Resan med sonen Filip Lamprecht

Tidigare under sommaren har Kristin synts i mamma Barbro ”Lill-Babs” Svenssons hemtrakter i Järvsö. Bara för några veckor sedan hälsade sonen Filip Lamprecht på i Hälsingland efter den intensiva dansperioden i Let's dance och uppbrottet från ex-flickvännen Peg Parnevik, 25.

På semesterresan hade Filip med sig Let's dance-kollegorna Linn Hegdal, 25 och Keyyo, 24, något som Kristin kommenterade på Instagram.

”Så glada att ha er här”, skrev Kristin då på Linn Hegdals Instagram.

Kristin Kaspersen lämnade landet med sönerna

Efter resan till Hälsingland berättade Kristin att hon och sönerna lämnat landet. Tillsammans åkte familjen till Norge för att hälsa på Kristins pappa, den norska förre detta landslagsmålvakten Kjell Kaspersen. Hon berättade att längtan efter den tuffa tiden i pandemin har varit gigantisk.

”Du är min förebild och min hjälte! Så tacksam för magiska dagar med vår fantastiska familj i Norge. Vi Älskar er alla!”, skrev Kristin i samband med resan tillsammans med sönerna.

Även Filip kommenterade resan till sin morfar:

”Nu testar vi på husbilssemester och kan meddela att efter några timmar och ett covid test senare är vi framme i Norge och har till vår förvåning inte tagit kol på varandra ännu!”, skrev Filip på sin Instagram.

Kristin Kaspersen lämnar nu sönerna

Men nu meddelar Kristin att hon har lämnat sönerna för att bege sit ut på nya äventyr. Efter att ha lämnat Norge under helgen har hon ny släppt av barnen i Stockholm, där de annars bor.

Kristin Kaspersen fortsätter hon vidare på semesterresan utan dem och ska till en annan populär semesterort i Sverige.

”Stockholm lämnar sönerna, nu vidare till Gotland” skriver hon på Instagram.

LÄS MER: Linn Hegdals familjelycka efter splittringen från pojkvännen Jacob

LÄS MER: Kristin Kaspersens krav på sönerna Filip Lamprecht och Leon Fahlén

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!