Pernilla Wahlgrens egna ord om Christian Bauers frånvaro i Spanien

Pernilla Wahlgren, Christian Bauer

Pernilla Wahlgren befinner sig i sitt hus Casa rosa i Marbella, men hittills har inte Christian Bauer synts till.
Nu bryter Pernilla tystnaden om pojkvännens plötsliga frånvaro.
TV: Pernilla Wahlgren skär sig rejält – se de dramtiska bilderna här
Slå på ljud

Det var i våras som Bianca Ingrosso, 26, avslöjade att hennes mamma Pernilla Wahlgren, 53, har börjat dejta någon. Därefter började det direkt spekuleras i vem det kan vara som fångat Pernillas hjärta.

Och plötsligt valde Pernilla att avslöja hans identitet! Det var under parets första utlandsresa ihop som Pernilla bröt tystnaden. Mannen som tagit Pernilla med storm är ingen annan än säljaren och modellen Christian Bauer, 55.

Sedan dess har saker och ting gått väldigt snabbt för paret. I podden Wahlgren & Wistam har det inte undgått någon hur kär Pernilla är. Faktum är att efter avslöjandet så har i princip varje avsnitt handlat om Christian och deras starka känslor för varandra.

Så träffades Pernilla och Christian

Pernilla träffade Christian när hon anade det som minst. Hon trivdes verkligen som singel och hon kände egentligen inte att det var något som saknades. Men plötsligt dök han alltså upp och sedan dess har de hållit ihop.

Just nu befinner sig Pernilla i sitt hus i Spanien, som hon kallar för Casa rosa. Till en början var hon där med sonen Theo Wahlgren, 14, men nu har han åkt till en kompis på Mallorca. I samband med att Theo lämnade så kom Pernillas kompis Jennifer och bytte av honom, så ensam kan man inte säga att Pernilla har varit.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pernilla bryter tystnaden om pojkvännens plötsliga frånvaro

Någon som däremot inte har kommit ner till Pernilla i Spanien än är pojkvännen Christian Bauer. Senaste gången paret sågs tillsammans var runt midsommarafton när de firade med hela Pernillas familj. Och med tanke på hur lyckliga paret är tillsammans så har många undrat varför han inte är på plats hos Pernilla i Spanien.

I förra veckans avsnitt av podden Wahlgren & Wistam berättade Pernilla att hon tycker det är lite skönt att vara ensam ibland och att det är bra att längta. Och på det spåret verkar det fortsätta för Christian har fortfarande inte satt sig på ett plan ner till den spanska solkusten, vilket Pernilla bekräftar i ett nytt avsnitt av podden.

Det är efter att vännen Sofia Wistam frågar om Christian Bauer har hälsat på som tv-profilen svarar:

– Eh nej, nej det har han inte, säger Pernilla Wahlgren och byter samtalsämne.

LÄS OCKSÅ: KÄNGAN Bianca Ingrossos hårda ord till kollegorna

LÄS OCKSÅ: BAKSLAGET Gunillas ord om mamma Iris hälsotillstånd

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN