Bianca Ingrossos kritik till andra influencers – hårda orden

Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso är en av Sveriges absolut största Youtubers och hon kan väldigt mycket om underhållning. Därför kommer hon nu med en rejäl känga till kollegorna där ute.

Bianca Ingrosso, 26, blev ekonomiskt oberoende redan som 25-åring. Men trots det ligger Bianca absolut inte på latsidan. Förutom att vara en av Sveriges största influencers så är hon även entreprenör och tv-personlighet.

Bianca har även en Youtube-kanal där hon har över 380 000 prenumeranter.

Fram tills augusti 2019 hade Bianca podden Har du sagt A får du säga B ihop med vännen Alice Stenlöf, 25. Duon valde dock att lägga ner podden då de hade så mycket jobb och ville inte att det skulle gå ut över deras vänskap.

– Vi känner bara att vår vänskap och våra liv är viktigare än podden. Vi älskar er och vi är jättetacksamma för den här resan, det har varit så jävla kul. Och att vi fick göra det sjukaste vi någonsin kommer att få göra, vilket var Globen, sa Bianca då i det sista poddavsnittet.

Exklusivt
HJÄLTAR Noel, 12, och hans vänner räddade femåringen från att drunkna

Så ser Bianca på underhållning

När Bianca sa att de gjorde Globen så syftade hon på deras "showcast", en blandning mellan en show och en podcast. Målet var att fylla hela Globen med publik, vilket de också gjorde.

Showcasten bestod av en rejäl dos med underhållning, något som Bianca verkligen är bra på. I realityserien Wahlgrens värld som hon gör tillsammans med mamma Pernilla Wahlgren, 53, har hon underhållit tittarna under nio säsonger och snart kommer en tionde.

I den tionde säsongen utlovas ännu mer underhållning från familjen Wahlgren/Ingrosso. Bland annat ska Pernillas nya kille Christian Bauer, 55, figurera en hel del.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Biancas känga mot kollegorna

Att Bianca tycker att underhållning är viktigt är med andra ord ingen hemlighet. När hon sitter i Talang-juryn går hon oftast på hur underhållen hon blev av numret och därför är Bianca kanske lite utav en underhållnings-expert.

Den senaste tiden har Bianca befunnit sig i en stor lyxvilla där hon haft mycket tid över till att vila upp sig och kolla på Youtube. Men enligt Bianca håller hennes kollegor där ute inte riktigt måtten. Nu berättar hon nämligen om en upptäckt som hon gjort, och det handlar om just underhållning.

”Blir mycket vlogg-tittande & podd-lyssnande här borta och även fast jag njuter så kan jag inte inte störas på profiler som i varje vlogg/podd säger ointressanta, tråkiga & upprepande saker...

Förstår inte vart respekten för UNDERHÅLLNING tog vägen haha”, skriver Bianca på Instagram.

Bianca Ingrosso Instagram
Foto: Instagram

LÄS OCKSÅ: PRINSESSOR Nya bilden avslöjar Estelle och Leonores relation

LÄS OCKSÅ: SKEPTISK Inger "Pippi" Nilsson om nya versionen av Saltkråkan

FOTO: Karin Törnblom/TT, Discovery+

Senaste nytt