LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gunhild Stordalens relation till Petters ex-fru Ingrid – så är den idag

11 jul, 2021 
Gunhild Stordalen, Petter Stordalen, Ingrid Stordalen
Gunhild Stordalen var gift med miljardären Petter Stordalen i nio år. Innan det var Petter gift med Ingrid Stordalen. Nu visar det sig att exfruarna har en väldigt speciell relation.
Annons
7 svenska kändispar som gått skilda vägar 2020Brand logo
7 svenska kändispar som gått skilda vägar 2020

Gunhild Stordalen, 41, och hotelljätten Petter Stordalen, 57, chockade många när de berättade att de valt att gå skilda vägar. På grund av att det inte skulle gå massa rykten valde ex-paret att förklara offentligt hur det låg till.

”Det känns konstigt att lämna information om något så privat, men för att undvika rykten och spekulationer väljer vi att vara öppna om att vi från mitten av november kommer att flytta isär”, skrev de då.

Sedan dess har de båda gått vidare och Petter har funnit kärleken på nytt i den 27 år yngre flickvännen Märta Elander Wistén, 30. Paret bor i Stockholm och har nyligen fått tillökning i familjen i form av lilla hunden Inez.

Kärlekssagan mellan Gunhild och Petter Stordalen

Gunhild och Petter träffades faktiskt redan 2004, men blev inte ett par förrän året efter. Då bodde de i princip grannar i Oslo, och sågs av en slump på en fest. Petter blev blixtförälskad, men Gunhild var svårflörtad. Vid det laget hade Petter precis gått igenom skilsmässan från Ingrid Stordalen, så Gunhild var aningen skeptisk.

Annons

Under åren tillsammans framstod de som ett riktigt superpar. De fanns alltid vid varandras sida, speciellt under den tid då Gunhild kämpat mot den ovanliga och allvarliga sjukdomen systemisk skleros, som hon diagnosticerades med för sex år sedan.

Trots att paret har gått skilda vägar så har de fortfarande kontakt. Eftersom Petter var ett stort stöd för Gunhild under hennes sjukdomstid så har de med andra ord en hel del minnen tillsammans. Petter stöttar fortfarande Gunhild i hennes nya projekt som hon tar sig an.

Ex-fruarnas otippade relation till varandra

Innan Petter träffade Gunhild var han gift med Ingrid Stordalen. De var ett par i 17 år och fick tre barn tillsammans. Gunhild och Ingrid har alltid haft en fin relation till varandra. Redan när Gunhild var gift med Petter så hyllade hon nämligen hans ex-fru ofta.

”Att vara exfru och fru är kanske inte den bästa starten, men oväntade vänskaper är de bästa. Ingrid Stordalen, du är sannerligen fantastisk”, skrev hon i ett Instagraminlägg 2016.

Annons

Vänskapen mellan Gunhild och Ingrid började minst sagt på ett oväntat sätt, men det är inget som har stoppat dem från att fortsätta sitt umgänge. I ett inlägg på Instagram har Gunhild nu valt att hylla sin väninna och tacka henne för alla år de får tillsammans.

”En oväntad start, och ett livslångt slut. En av de mest generösa och genuina personer jag känner. Så tacksam för vår vänskap”, skriver Gunhild och lägger till hashtaggen #exwives.

FOTO: Pedersen, Terje, Knut Fjeldstad

Annons