LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Petter Stordalen och Märta Elander Wistén har flyttat ihop och skaffat hund

02 maj, 2021 
Petter Stordalen, Märta Elander Wistén
Den norska hotellmagnaten Petter Stordalen och hans svenska flickvän Märta Elander Wistén har varit ett par sedan i somras.
Nu har de tagit nästa steg i relationen genom att utöka familjen – och flytta ihop!
”Välkommen hem till oss”, skriver Petter.
Annons
Gunhild Stordalens nobb – Petter Stordalens invit efter uppbrottetBrand logo
Gunhild Stordalens nobb – Petter Stordalens invit efter uppbrottet

Det var i november förra året som hotellmiljardären Petter Stordalen, 58, och hans dåvarande hustru Gunhild Stordalen, 42, meddelade att deras fjorton år långa förhållande var över.

– Det känns konstigt att lämna information om något så privat, men för att undvika rykten och spekulationer väljer vi att vara öppen om att vi från mitten av november kommer att flytta isär, sa paret i sitt gemensamma uttalande.

Men Petter behövde inte leva ensam länge. För i somras avslöjades det att han mött kärleken i svenska före detta elitryttaren Märta Elander Wistén, 30.

– Märta kom till Oslo på besök före allt stängdes ner. Och hon fastnade med mig här, har Petter sagt till VG.

Svenska Märta är före detta elitidrottare

Märta Elander Wistén, som tidigare var elitidrottare, vann guld i laghoppning för Sverige under junior-EM 2007.

– Medan affärslivet varit utmanande så har privatlivet varit mycket bra. Vi har det helt fantastiskt tillsammans, säger Petter Stordalen till VG.

Annons

Idag bor Petter och Märta i en lyxig lägenhet i Stockholm, även om Petter rätt ofta är ute på vift. Men helgen till ära har han varit hemma i Stockholm med hans kärlek. Det är nämligen så att hon fyllde år den här helgen. Och nu verkar det som att hon fick i uppdrag att köpa sin födelsedagspresent på egen hand.

Stora familjelyckan med flickvännen Märta

Nu berättar Petter om födelsedagspresenten, som även Petter kommer få ta del av. Märta har nämligen valt att utöka familjen genom att skaffa en liten hundvalp, som bara är åtta veckor gammal. I ett inlägg på Instagram har Petter nu valt att visa upp den stora familjelyckan!

”Märta köpte överraskande nog en valp till sig själv i födelsedagspresent, välkommen till oss – Inez 8 veckor.”, skriver Petter.

Inlägget som han nu lagt upp består av ett videoklipp där lilla Inez verkar överlycklig över att få träffa sin nya husse. Och Inez kärlek till Petter verkar minst sagt vara besvarad, han kan nämligen inte motstå att bli helt kär i den lilla valpen!

”Försöker desperat att inte bli totalt förälskad i den här lilla krabaten, men det går ganska dåligt...”, fortsätter han.

FOTO: Claudio Bresciani / TT, HENRIK ISAKSSON/TT

Annons