LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Linn Hegdals familjelycka efter splittringen från pojkvännen Jacob

09 jul, 2021 
Linda Strömbäck
Linn Hegdal och pojkvännen Jacob Persson
Linn Hegdal har sedan vårens deltagande i Let's dance blivit ordentligt uppmärksammad. Inte minst på grund av romansryktena med danspartnern Filip Lamprecht. Nu visar Linn upp familjelyckan efter splittringen från pojkvännen.
Annons
Minns du kärleksparen från Let's DanceBrand logo
Minns du kärleksparen från Let's Dance

Linn Hegdal, 25, tog i våras hem vinsten i Let's dance tillsammans med danspartnern Filip Lamprecht, 24. Paret dansade sig hela vägen till final och efter vinsten av den eftertraktade glasskon har de fortsatt synas tillsammans. Nu visar Linn upp familjelyckan efter splittringen från pojkvännen Jacob Persson.

Kärleksryktena mellan Linn och Filip Lamprecht

I samband med den framgångsrika dansrelationen började följarna ana oråd mellan Filip och den dåvarande flickvännen Peg Parnevik, 25. Något som resulterade i spekulationer om att Linn och Filips tajta relation skulle vara mer än vänskaplig. Bara några månader efter kärleksryktena med Linn bekräftade Filip att han och Peg gått skilda vägar. Tätt inpå uppbrottet syntes Linn och Filip tillsammans i Hälsingland.

Resan med Filip Lamprecht efter Let's dance

Efter den intensiva dansperioden valde Filip att ta med sig Linn till sitt familjehus i Järvsö. På semesterresan syntes även danskollegan Keyyo, 24. Tillsammans umgicks Let's dance gänget med Filips mamma Kristin Kaspersen, 51 som glatt välkomnade det nytillkomna sällskapet:

Annons

”Galet härligt att ha er här” kommenterade Kristin på Linns Instagram.

Filip kommenterade också resan och den nyfunna relationen:

”Hemma från årets första roadtrip till Järvsö! Har varit väldigt hektiskt senaste tiden och har varit så fantastiskt värdefullt att få några dagar att skratta, vila, njuta och återhämta mig lite och ännu bättre att få göra det med människor som får en att må bra!” skrev han på Instagram.

Linn Hegdals splittring från pojkvännen

Linn är sedan 2019 tillsammans med pojkvännen Jacob som själv varit en del av Let's dance cirkusen. Bland annat så tävlade han tillsammans med Penny Parnevik, 24, förra året. Paret träffades redan i tioårsåldern och har tillsammans vunnit titeln som svenska mästare i latinamerikansk dans.

Linn uttryckte tidigare sin kärlek för pojkvännen på sociala medier. På midsommarafton skrev hon: ”Min midsommarälskling! Och alla andra högtider, dagar och årstider för den delen”.

Annons

Men nyligen meddelade Linn att de kommer vara ifrån varandra.

”Hejdå Stockholm! Nu åker jag till Skåne i ett par veckor för jobb, semester och häng med vänner och familj!” skrev hon på Instagram.

Linn berättade även då att paret ska spendera två veckor isär.

”Tur att han kommer ner om bara två veckor när han får sin semester” skrev hon i samband med avresan.

Linn Hegdal tillsammans med pojkvännen Jacob Persson

Linn Hegdal visar upp familjelyckan

Men trots splittringen från pojkvännen visar Linn nu upp lyckan efter resan från Stockholm.

”Sena sommarkvällar med hela familjen är bland det absolut bästa jag vet” skriver hon på Instagram där hon syns tillsammans med familjemedlemmarna hemma i Skåne.

”Också alltid lika kul att se mamma försöka bonda med hundarna. Hon är lika bra på det som jag är. Vi är bra på annat som tur är!!” skriver hon skämtsamt till bilderna på Instagram.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons