Filip Lamprecht oigenkännlig på bilden med mamma Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen Filip Lamprecht

Filip Lamprecht kammade i våras hem vinsten i Let's dance. Sen han var liten har han cirkulerat i rampljuset tillsammans med sin mamma Kristin Kaspersen. På den här gamla bilden från Filips tonår är han nästan oigenkännlig.

Filip Lamprechts liv har drastiskt förändrats sedan sin medverkan i Let's dance. Det var tidigare under våren när han deltog i dansprogrammet som kärleksrykten uppstod mellan honom och danspartnern Linn Hegdal, 25. Snabbt märkte hans följare att det skavde i relationen med Peg Parnevik, 25. Och bara några månader senare bekräftade Filip att han och ex-flickvännen gjort slut.

FÖRÄNDRINGEN Kristin Kaspersen om mamma-rollen

Filip Lamprecht efter romansryktet med Linn Hegdal

Efter kärleksryktena och uppbrottet från ex-flickvännen har Filip synts gå vidare. Tillsammans med både Linn och Let's dance kollegan Keyyo semestrade han nyligen i Hälsingland med mamma Kristin Kaspersen, 51

”Har varit väldigt hektiskt senaste tiden och har varit så fantastiskt värdefullt att få några dagar att skratta, vila, njuta och återhämta mig lite och ännu bättre att få göra det med människor som får en att må bra!” skrev han på sin Instagram i samband med resan.

Filip Lamprecht lämnade landet

Sen en tid tillbaka bekräftades det även att han lämnat landet tillsammans med mamma Kristin. Filip kommenterade nyligen resan på sin Instagram:

”Nu testar vi på husbilssemester och kan meddela att efter några timmar och ett covid test senare är vi framme i Norge och har till vår förvåning inte tagit kol på varandra ännu!” skrev han då.

Även Kristin kommenterade resan tillsammans med sonen efter den tuffa perioden:

"Semestern har börjat på bästa sätt. Hos familjen i Norge. Efter den tid som varit så har längtan såklart varit gigantisk.” skrev Kaspersen på Instagram

Kristin Kaspersen om relationen till Filip

Kristin uttalade sig också nyligen om relationen till Filip och sonen Leon och hur det är att gå från småbarnsförälder till att nu snart ha två vuxna barn.

–Jag tycker det är superhärligt att se att de är stora och nu ska de leva sitt liv. Det är jättehärligt att få mera egentid, men samtidigt så blir det ju också lite tomt. Som att "just det jag ska inte laga mat idag", eller "nej de ringer inte lika ofta", förutom när de vill att man ska swisha eller nånting. Asså det blir en omställning, sa Kristin i sin egna podcast Kristin Kaspersen Nyfiken På.

Efter Filips uppväxt tillsammans sin kända mamma är detta in första gången han fått stå i rampljuset. Att posera på röda mattor har han gjort sedan barnsben. Och kikar man tillbaka på dessa gamla bilder så ser man att han förändrats en hel del genom åren. Här är han oigenkännlig jämfört med idag.

Fili

Kristin Kaspersen med sönerna Leon och Filip Lamprecht

Fredrik Hessman/TT

LÄS MER: Peg Parnevik visar upp nya bilder på Instagram med mystiska killen

LÄS MER: Linn Hegdal berättar om resan till Järvsö med Filip Lamprecht

FOTO: Fredrik Hessman/TT, WIXTRÖM JIMMY/Aftonbladet, TV4

Senaste nytt