Linn Hegdal berättar om resan till Järvsö med Filip Lamprecht

Linn Hegdal, Filip Lamprecht

Filip Lamprecht har befunnit sig i Järvsö över helgen och med honom på resan fanns bland andra Linn Hegdal och Keyyo. Nu berättar Linn med egna ord om den härliga resan.
Slå på ljud

Filip Lamprecht, 24, och Linn Hegdal, 25, dansade ihop i Let's dance 2021. Efter en rafflande final mot Anis don Demina, 27, och Katja Lujan, 30, kammade de hem hela tävlingen. Men Filip och Linn vann inte bara danstävlingen, de vann även en riktig vänskap i varandra.

Detta kunde man se redan i Let's dance. När Filip tog med Linn till hans mormors hemstad Järvsö så fick Linn en väldigt speciell present av honom och den starka vänskapen var ett faktum.

– Att jag fått lära mig dansa och kommit så här långt har ju varit en vinst i sig. Men den största vinsten är ju egentligen att jag fått en vän för livet. Att ha fått ha henne bredvid sig som gjort den här resan för livet har varit helt fantastiskt, sa Filip när han gästade Nyhetsmorgon.

UPPBROTT Pegs ord: ”Ni har ingen aning om hur han är”

Peg och Filip har gjort slut – efter drygt fem år

Under våren har det varit turbulent mellan Filip och ex-flickvännen Peg Parnevik, 25. Redan i början av tävlingen berättade Peg om påhoppen och att hon upplevde det som att Let's dance skämtade om henne på hennes bekostnad. Det började även gå rykten om att paret gjort slut, något som de dementerade gång på gång.

En stor sorg för Filip har varit att det blev just Peg som fick utstå de negativa kommentarerna och att det va hon som fick ta smällen.

– Det var så tråkigt, om jag väljer att tacka ja till ett program så är det tråkigt att det negativa hamnar på någon annan. Peg valde inte att ställa upp på det här och ändå hamnade allting på henne. Folk var sjukt elaka och skrev elaka saker till henne som är helt onödiga, säger Filip i en intervju med P3.

Men nu har Filip och Peg gått skilda vägar och i Pegs podd Pillowtalk har hon bekräftat uppbrottet. Hon förklarade då att de fortfarande kommer vara vänner och att hon älskar honom fortfarande. Däremot har Peg synts till med en annan kille den senaste tiden – som hon även har kysst.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Linn Hegdal om resan till Järvsö med Filip

Sedan dess har Filip umgåtts med andra, bland annat vännerna från Let's dance. I helgen åkte han upp till Järvsö och han tog med sig både Keyyo, 23, och Linn! Nu väljer Linn att berätta om resan med Filip.

”Sommarlovet fortsätter och fortsätter och fortsätter!”, skriver hon och visar upp bilder från resan.

På hennes Insta-story har hon berättat ännu mer om resan.

”Men SNÄLLA vad mysigt!!!!”, skriver hon där.

Instagram
Foto: Instagram

LÄS OCKSÅ: FAMILJ Caspers glädjebesked med hustrun Helena

LÄS OCKSÅ: BILD Så ser Hans Rosenfeldts tre barn ut idag

FOTO: Stina Stjernkvist/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!