Peg Parnevik om sanningen bakom uppbrottet från Filip Lamprecht

Peg Parnevik ochS Filip Lamprecht

Peg Parnevik och Filip Lamprecht har gått skilda vägar efter sex år ihop.
Det forna paret har varit väldigt förtegna om vad som egentligen hände mellan dem – men nu väljer Peg att dela med sig av fler detaljer om uppbrottet.
– Min familj kommer inte glömma vad som har hänt, säger hon i det senaste avsnittet av Pillowtalk.

Peg Parnevik, 25, blev känd för svenska folket genom sin medverkan i familjens realityserie Parneviks, som i många år visades på TV3. Sedan dess har hon satsat på en karriär i musikbranschen och jobbar idag som artist. Peg ligger bakom flera hits, som exempelvis Ain't no saint och Loafers.

När det kommer till privatlivet är Peg nybliven singel efter uppbrottet från Filip Lamprecht, 24. Det forna paret höll ihop i hela sex år innan deras kärlekssaga tog slut. Till skillnad från Peg är Filip inte riktigt lika känd för svenska folket, men efter sin medverkan i Let's dance 2021 har han blivit namnet på allas läppar. Filip lyckades nämligen, precis som sin mamma Kristin Kaspersen, 51, ta hem vinsten i programmet.

Peg Parnevik bekräftar uppbrottet från Filip Lamprecht

Det var just under inspelningen av Let's dance 2021 som det började spekuleras om Peg och Filips relation och huruvida de fortfarande var tillsammans eller inte. Gång på gång dementerade de uppbrottsryktena, tills de häromveckan bekräftade att de har gjort slut.

I podcasten Pillowtalk, som Peg driver tillsammans med sin lillasyster Penny Pernevik, 23, har artisten tidigare berättat om den avslutade relationen. Peg vill dock inte dela med sig av den exakta orsaken till att det tog slut.

– Jag vet vad som hände, Filip vet vad som hände alla som jag bryr mig om som älskar mig och Filip vet vad som hände. Det räcker för mig, att de vet vem jag är på riktigt, sa hon nyligen i podden.

FAMILJ Mias offentliga stöd till Peg efter uppbrottet

Hårda orden om exet inför alla

I det senaste avsnittet av Pillowtalk är det återigen uppbrottet från Filip som står på tapeten. Peg Parnevik förklarar att hon har fått väldigt många kommentarer och meddelanden om den avslutade relationen där hon utmålas som ”the bad guy”, vilket hon har ledsnat på.

– Mitt problem med hela den här dynamiken är ”tyck synd om Filip”. Och jag kommer inte att försvara mig men ni har ingen aning om hur han är egentligen. Ni har sett honom i Let's dance och sociala medier.

Peg vill återigen inte gå in på närmare detaljer om uppbrottet, men insinuerar att allt inte är som det verkar utåt. Hon och ex-pojkvännen verkar dock ha lagt gammalt groll åt sidan och lyckats hitta ett sätt att vara vänner idag.

– Det har varit väldigt kaosigt och inte så bra väldigt länge efter allt det här, säger Peg Parnevik och fortsätter sedan:

– Jag kommer inte glömma vad som har hänt, min familj kommer inte glömma vad som har hänt, men jag har valt att gå vidare och jag har valt dig som vän.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso och Filip Lamprechts okända relation

LÄS OCKSÅ: Filip lämnar Stockholm med Linn Hegdal efter uppbrottet

FOTO: TV4, TT

Senaste nytt