LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mia Parneviks stöd till Peg efter uppbrottet från Filip Lamprecht

01 jul, 2021 
mia och peg parnevik
Peg Parnevik har haft det tufft sedan uppbrottet från Filip Lamprecht.
Nu stöttas hon av sin mamma Mia i sociala medier.
”Helt otroliga”, skriver Mia.
Annons
Peg Parnevik och Filip Lamprecht har gjort slutBrand logo
Peg Parnevik och Filip Lamprecht har gjort slut

Mia Parnevik och Jesper Parnevik tog hela Sverige med storm när de bjöd in tittarna till den egna serien Parneviks på TV3. I flera år fick vi följa familjen i realityserien, där Jesper och Mia tillsammans med barnen bjöd in flera gäster till den stora lyxiga villan i Florida.

Barnen Peg Parnevik, Penny Parnevik, Philippa Parnevik och Phoenix Parnevik hade en stor del i serien. Exempelvis fick vi följa Pegs början på en artistkarriär. Efter serien fick familjen även ett stort genomslag i Sverige och idag är många av barnen influencers.

Därför slutade serien Parneviks att sändas på TV3

Parneviks gjorde stor succé hos tittarna. I hela fyra säsonger fick vi följa familjen och kanalen hade gärna gjort en till säsong. Men till slut var det nog för Mia Parnevik. I en intervju med Expressen berättade hon varför de tackade nej år 2019 – trots påtryck av kanalen.

– Det var för att alla var utflugna och så. Och att inte ha inspelningen i år har varit ganska nyttigt för alla, berättade Mia då och fortsatte:

Annons

– Det var nog pusslet, att alla skulle vara hemma. Det var ganska mycket många fick säga nej till, det störde lite nog på alla möjliga grejer. Och även om man tycker att det är kul, så sliter det också.

Mia Parneviks hyllning till Peg Parnevik efter uppbrottet från Filip

Och ja, sedan Parneviks har det hänt en hel del. Peg är idag en riktigt framgångsrik artist. I serien var hon dessutom tillsammans med Filip Lamprecht, 24, vilket hon fortsatt vara fram tills för bara någon månad sedan.

För en vecka sedan valde Peg nämligen att bekräfta uppbrottet i sin podcast Pillowtalk. Filip och Peg är alltså inte längre ett par.

– Jag vet vad som hände, Filip vet vad som hände, alla som jag bryr mig om som älskar mig och Filip vet vad som hände. Det räcker för mig, att de vet vem jag är på riktigt, sa Peg då.

Men nu är hon tillbaka på scenen igen och stöttas av ingen mindre än mamma Mia Parnevik – som var snabb med att visa upp sin stolthet.

Mia och Peg Parnevik

Peg har alltså i veckan uppträtt på en restaurang och Mia Parnevik var såklart där på plats för att stötta sin dotter!

Mia och Peg Parnevik

”Ni alla var helt otroliga, Peg Parnevik, också den godaste sushin”, skriver Mia.

FOTO: Karin Törnblom/TT / Cornelia Nordström / EXP / TT

Annons