LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Penny Parneviks hyllande ord om Philippas nya pojkvän Kalle

30 jun, 2021 
PENNY OCH PHILIPPA PARNEVIK
Penny Parnevik är en relativt nybliven tvåbarnsmamma.
Nu hyllar hon systern Philippa Parneviks pojkvän Kalle – efter fina gesten för dottern.
”Älskar att han normaliserar”, skriver Penny.
Annons
5 asker du vill veta om Philippa ParnevikBrand logo
5 asker du vill veta om Philippa Parnevik

Penny Parnevik, 24, är relativt ny tvåbarnsmamma och har sonen Atticus Murray, snart två år, och dottern Pebble Murray, tillsammans med tidigare hockeyspelaren Douglas Murray, 41. Dottern Pebble föddes i februari i Sverige medan storebror Atticus, föddes i USA år 2019. Efter Atticus födsel beslutade familjen att flytta hem till Sverige och Pebble föddes därför på svensk mark.

På Instagram delar Penny Parnevik ofta bilder på baren men även toppar och dalar i graviditeten. Penny själv kommer från en stor familj och har tre syskon, Peg, Philippa och Phoenix. Samtliga lärde vi känna i familjens serie Parneviks tillsammans med föräldrarna Mia och Jesper Parnevik. Nu väljer Penny att hylla syster Philippa Parnevik och hennes nyfunna pojkvän Karl Kalle” Bergh.

Penny Parnevik om namnvalet Pebble – systern Philippa inblandad

Dottern fick som tidigare nämnt det ovanliga namnet Pebble Murray. Det namnet delar Pebble med sin moster Philippa Parnevik som även hon heter Philippa Pebble Peach.

Detta var Philippa snabb med att uppmärksamma på Instagram med en bild på henne och lilla Pebble.

I slutet av februari postade Philippa denna bilden på Instagram och skrev: ”Pebble & Pebble, we are going to be best friends.”

Annons

Men Pennys tanke på ett tredje barn är långt borta för tillfället. Detta berättade hon i våras i podcasten Pillowtalk.

– Om jag skulle bli gravid just i den här sekunden, att jag kissa på en sticka och bara "oh fuck jag är gravid", så skulle jag verkligen överväga en abort. Jag känner mig inte redo för att vara gravid eller ha barn igen. Jag tror att det skulle sabba min livssituation väldigt mycket. Jag tror att det skulle vara dåligt för mig och Douglas för jag tror att vi skulle vara extremt stressade och ha alldeles för mycket att stå i. Men det skulle inte vara en självklarhet för mig, berättade hon.

Penny Parneviks hyllning till Philippas pojkvän Kalle Bergh

Penny Parnevik lät nyligen systern Philippas pojkvän Kalle Bergh vara barnvakt åt Pebble. Och det var här den starka hyllningen kom från Pennys sida, hon valde att publicera en bild på Kalle och dottern på Instagram med ett par välvalda ord.

Penny hyllar kalle

Till bilden skrev Penny: ”Philippas kille Kalle Bergh är barnvakt idag! Älskar att han normaliserar att killar är lika nuturing som kvinnor. Fick den här videon. Philippa Parnevik he's a keeper..”

På Kalles Instagram syns de två även gunga tillsammans.

Me and Pebble chill”, skrev Kalle på Instagram.

FOTO: Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT / TV4

Annons