BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Peg Parnevik bekräftar uppbrottet med Filip Lamprecht

24 jun, 2021 
Peg Parnevik och Filip Lamprecht har gjort slut
Peg Parnevik bekräftar nu uppbrottet med Filip Lamprecht.
Detta gör hon i den egna podcasten Pillowtalk.
– Jag trodde aldrig jag skulle säga det här men jag är lyckligare än någonsin, säger Peg om uppbrottet.
Annons
Peg Parnevik och Filip Lamprecht har gjort slutBrand logo
Peg Parnevik och Filip Lamprecht har gjort slut

Peg Parnevik, 25, och Filip Lamprecht, 24, är inte längre ett par. Detta avslöjades redan för en vecka sedan då Filip inte nekade Peg som ”ex” när han gästade P3 med: Sara Kinberg och Ison Glasgow.

Vi har sedan intervjun i P3 inte hört något från Pegs sida – tills nu. I den egna podcasten Pillowtalk som hon har tillsammans med systern Penny Parnevik bekräftar hon uppbrottet med Filip Lamprecht. Peg konstaterar att hon vet att många undrat över vad som har hänt.

Peg Parnevik bekräftar uppbrottet med Filip Lamprecht

Peg Parnevik berättar i podcasten att hon och Filip inte längre är tillsammans och att hon tycker det känns skönt att det nu en gång för alla kommer ut – då många undrat.

– Jag kommer inte gå in på detaljnivå, det är respektlöst mot alla inblandade men jag förstår att ni vill veta vad som hänt, säger Peg och fortsätter:

Annons

– Jag älskar Filip och kommer alltid göra det, han känner samma. Vi hörs hela tiden. Det som är så sjukt är att... jag trodde aldrig jag skulle säga det här men jag är lyckligare än någonsin.

Vidare säger Peg att hon hittat tillbaka till sig själv.

– Jag känner mig som mig själv igen.

Peg Parnevik: ”Det som har hänt stannar mellan mig och Filip”

Vidare vill Peg inte gå in på detaljer om uppbrottet och berättar att det som hänt kommer stanna mellan de två.

– Jag kan gå in lite på detaljer och säga att det som har hänt stannar mellan mig och Filip, säger Peg och fortsätter:

– Det som jag tycker är lite tråkigt är att jag vet att det kommer ramla in kommentarer ”gud vad bra att han är fri”. Det är så typsikt alltid, att det blir en sådan grej.

Peg menar att hon inte kommer försvara sig själv.

– Jag kommer inte försvara mig själv, för om ni vill tro att jag är på ett visst sätt, det är er sanning. Jag har min sanning och Filip har 100 procent sin sanning om vem jag är för honom.

Annons

Nära och kära vet vad som hänt och varför de gjort slut, men Peg vill fortfarande hålla saker privata berättar hon.

– Jag vet vad som hände, Filip vet vad som hände alla som jag bryr mig om som älskar mig och Filip vet vad som hände. Det räcker för mig, att de vet vem jag är på riktigt.

– Inte för att gå in på detaljnivå för mycket, men det var mörkt där ett tag. Jag trodde verkligen jag skulle dö, jag trodde inte jag skulle överleva den perioden. Men nu är jag lyckligare än någonsin, avslutar Peg.

FOTO: Karin Törnblom / TT, Pontus Orre / TT

Annons