Peg Parneviks första ord efter Filip Lamprechts ord om uppbrottet

Filip Lamprecht, Peg Parnevik

Filip Lamprecht och Peg Parnevik har gjort slut, detta bekräftades under en intervju i P3 med Sara Kinberg och Ison Glasgow. Nu har Peg valt att uttala sig om hur hon mår!
Svenska kändisar som dejtade innan de blev kända
Slå på ljud

Filip Lamprecht, 24, och Peg Parnevik, 25, har känt varandra sedan de var små och för drygt fem år sedan blev de ett par. Däremot har deras relation satts på prov under våren när Filip ställde upp i Let's dance.

I och med Filips medverkan i danstävlingen var det många tittare som började misstänka att han och danspartnern Linn Hegdal, 25, skulle vara ett par. Detta är dock något som absolut inte stämmer men det ledde till att Peg fick ta den största smällen. I podden Pillowtalk med Peg och Penny har Peg berättat om de elaka påhoppen.

– Jag tycker inte om Let's dance. Hela cirkusen och även produktionen har skämtat på min bekostnad. De har förstört så mycket, jag vill inte säga förstört mitt liv, men det har påverkat mig så mycket att jag inte vet hur jag ska förklara för er hur dåligt jag mår, säger Peg och fortsätter:

– Mitt självförtroende, psykisk hälsa och mitt mående. Jag går i terapi igen.

Filips och Peg har gjort slut – benämns som ex

I en intervju med P3 förklarar Filip nu att det blev fel när Peg var den som for illa, när det egentligen var hans beslut att ställa upp i danstävlingen.

– Det var så tråkigt, om jag väljer att tacka ja till ett program så är det tråkigt att det negativa hamnar på någon annan. Peg valde inte att ställa upp på det här och ändå hamnade allting på henne. Folk var sjukt elaka och skrev elaka saker till henne som är helt onödiga, säger Filip i intervjun.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

I samma intervju så kom Peg på tal och programledaren Ison Glasgow benämnde då Peg som Filips ex – och Filip stoppar honom inte.

– Hur länge tror du att du och ditt ex kommer vara kopplade till varandra? Det känns som att även fast ni gör olika saker, olika världar så blir det som att man lägger ihop er på något sätt? Hur länge tror du det kommer vara och vad måste man göra för att bryta den storylinen?, frågar han varpå Filip svarar:

– Alltså, jag vet faktiskt inte. Jag tror bara... jag vet inte om man ska försöka bryta det, det får bara vara som det är. Där har man märkt att man inte ska ta åt sig för mycket. Jag har lätt att stänga ute allt det där. Peg är otrolig på det också. Det är synd att hon behöver göra det, men hon har ju alltid fått väldigt mycket hat från folk och folk som har skrivit elakt, säger Filip.

Pegs första ord efter Filips uttalande om relationen

Kort efter att uppbrottet mellan Filip och Peg blivit offentligt har nu Peg lagt ut några bilder där hon ser väldigt lycklig ut.

”Nu är det många bilder på mig när jag dricker champagne och snackar skit med mina vänner, hahaha er tjej är glad”, skriver Peg.

Och i kommentarsfältet kryllar det av positiva kommentarer.

”You're glowing”, skriver en följare.

”Love the happy face”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: ÄRLIGT Ciara Zelmerlöw om tiden efter missfallen

LÄS OCKSÅ: KÄNSLIGT Victor avbryter intervjun efter frågan om sonen

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN