Filip Lamprecht besked efter uppbrottet med Peg Parnevik – bilderna visar

Filip Lamprecht och Peg Parnevik.

Filip Lamprecht och Peg Parnevik var ett par i fem år. Häromveckan bekräftade Filip att de har gjort slut. Nu har han börjat jobba som modell igen.

Filip Lamprecht, 24, och Peg Parnevik, 25, har känt varandra sedan de var små och för drygt fem år sedan blev de ett par. I våras medverkade Filip i Let's dance och under hans tid i programmet var det stormigt i deras relation.

Under programmet var det många tittare som började misstänka att han och danspartnern Linn Hegdal, 25, skulle vara ett par. Detta dementerade både Filip och Peg direkt.

Däremot har Filip börjat umgås med Kristina ”Keyyo” Petrushina, 24. Keyyo medverkade också i Let's dance samtidigt och hon dansade med Hugo Gustafsson. Efter programmet har Filip och Keyyo hängt privat bland annat på Gröna Lund.

Nu har Filip och Peg har gjort slut

I veckan medverkade Filip i en intervju med P3 och då kom Peg på tal och programledaren Ison Glasgow benämnde då Peg som Filips ex och Filip sade inte emot.

SANNINGEN Så är relationen efter Så mycket bättre

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

– Hur länge tror du att du och ditt ex kommer vara kopplade till varandra? Det känns som att även fast ni gör olika saker, olika världar så blir det som att man lägger ihop er på något sätt? Hur länge tror du det kommer vara och vad måste man göra för att bryta den storylinen?, frågar han varpå Filip svarar:

– Alltså, jag vet faktiskt inte. Jag tror bara... jag vet inte om man ska försöka bryta det, det får bara vara som det är. Där har man märkt att man inte ska ta åt sig för mycket. Jag har lätt att stänga ute allt det där. Peg är otrolig på det också. Det är synd att hon behöver göra det, men hon har ju alltid fått väldigt mycket hat från folk och folk som har skrivit elakt, säger Filip.

Filip Lamprechts tar upp sin modellkarriär igen

Sedan tonåren har Filip jobbat som modell. Under sista tiden har det verkat som att han har lagt karriären på hyllan, men nu har han börjat igen. I veckan la han ut en bild på sig själv från sitt senaste jobb med RS Sportswear.

LÄS OCKSÅ: Peg Parneviks första ord efter Filip Lamprechts ord om uppbrottet

LÄS OCKSÅ: Keyyo om relationen till Filip Lamprecht efter Let's dance 2021

FOTO: Youtube, Adam Ihse/TT

Senaste nytt