TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Så är Lisa Nilsson och Benjamin Ingrossos relation efter Så mycket bättre

22 jun, 2021 
Mimmi Fouchenette
Benjamin Ingrosso och Lisa Nilsson.
Lisa Nilsson och Benjamin Ingrosso blev vänner under inspelningen av Så mycket bättre 2020. Vänskapen har fortsatt på utsidan och nu visar Lisa sitt stöd till sin vän.
Annons
TV: Gynning och Benjamins okända relation – avslöjar hemliga samtalenBrand logo
TV: Gynning och Benjamins okända relation – avslöjar hemliga samtalen

Under den elfte säsongen av TV4:s succéprogram Så mycket bättre kunde vi se stjärnor som Tommy Körberg, Plura Jonsson, Silvana Imam, Lisa Nilsson och Benjamin Ingrosso.

Några som fann varandra under inspelningarna till programmet var Benjamin och Lisa.

– Det har varit häftigt att få lära känna honom just i den här fasen av hans karriär. Jag känner igen så himla mycket och vi har pratat om det och kunnat byta erfarenheter trots att det är sådan åldersskillnad. Jag är ju jämngammal med hans morsa, säger Lisa i en intervju med Expressen.

Under programmet var det tydligt att Benjamin var ett stort fan av Lisa. Han berättade att hon har varit en stor inspirationskälla till hans musik.

Lisa och Benjamins vänskap utanför Så mycket bättre

Och nu efteråt har de träffats privat flera gånger, inte långt efter Så mycket bättre gjorde Lisa och Benjamin en live session ihop av Benjamin låt Happines, på både svenska och på engelska. Happines var även den låten som Lisa hade tolkat av Benjamin i programmet.

Annons

I en intervju med Expressen berättar Lisa om vänskapen med Benjamin.

– Jag är väl lite som en slags polare och storasyrra. Jag kan bli så där storasyrra-aktigt jättestolt fast jag inte är släkt med honom. Jag får en sån familjär och genuin glädje och stolthet när han nu gör så himla bra musik, och att folk tar emot den.

Hon fortsätter:

– Framför allt stöttar vi varandra, det är det en delad glädje. Vi har haft så sjukt kul när vi har fått umgås och göra saker ihop. Vi har spelat in lite musik i unplugged-versioner när vi hängde i studion ihop en dag. Och jag var ju med i hans tv-program också. Det var en härlig och väldigt rolig kväll.

I vintras gästade Lisa även Benjamins matlagning- och sångprogram Benjamin's som gick på TV4.

Lisa Nilsson hyllar Benjamin Ingrosso till framgången

Nu är Benjamin aktuell med Sommar i P1, Allsångscenen är din samt så är han det nya ansiktet i Head & Shoulders-reklamerna tillsammans med ishockeystjärnan Henrik Lundqvist.

Häromdagen delade Benjamin ett inlägg på honom och Henrik på Instagram. Då kommenterat Lisa inlägget med en applåderande emoji för att visa sitt stöd.

FOTO: TV4

Annons