Därför blev Emilia Wahlund och Marcelo Peña anmälda till socialen

EMILIA OCH MARCELO

Influencerparet Marcelo Peña och Emilia Wahlund har blivit anmälda till socialen. Detta efter att anonym person lämnat ni en orosanmälan om parets nyfödda dotter.
Nu berättar Emilia om känslorna.
”Jag finner inga ord. Jag är i total chock”
, skriver hon på Instagram.

I september gick den tidigare Paradise hotel-vinnaren Marcelo Peña, 30, och flickvännen Emilia Wahlund, 21, ut med att de väntade sitt första gemensamma barn. I april 2021 kom deras dotter till världen och fick namnet Elle.

Paret har nyligen flyttat till ett hus i Sigtuna och är redo för ett nytt kapitel! Men under gårdagen vändes vardagen upp och ner. På Instagram publicerade Emilia ett inlägg om att hon och Marcelo har blivit anmälda till socialen. Det handlar om en anonym orosanmälan som har kommit in till socialtjänsten om parets dotter. Detta har fått Emilia att bli riktigt ledsen, vilket hon skriver på Instagram.

VIKT Magdalenas bakslag efter nya kärlekslyckan

Emilia Wahlund om orosanmälan: ”Jag finner inga ord”

Emilia delade med sig av en bild på brevet från socialen på Instagram, samtidigt som hon beskrev sin chock över att någon har anmält dem till socialen.

503 Service Unavailable

”Det här möttes jag utav när jag öppnade posten idag, jag finner inga ord. Jag är i total chock. Jag gör ALLT för min dotter, hon är mitt allt, hon är det bästa som hänt mig. Jag ska inte ens behöva förklara mig för jag VET att jag är världens bästa mamma till henne. Jag vet att du som skickat in denna orosanmälan ser det här och vill såra mig och att du går på mitt föräldraskap och min dotter är helt sjukt.”

Emilia ringde direkt upp till socialtjänsten och efter ett samtal kommer de inte behöva ha ett möte.

”Jag ringde upp soc storgråtandes direkt efter jag öppnade brevet, dom förstod mig och vi kommer inte behöva ha något möte. Vilket som så kommer jag ta en paus från sociala medier i några dagar för just nu fattar jag ingenting.”

Stöttas av influencern Joakim Lundell: ”Lider med dig”

Emilia stöttas nu efter bilden och öppenhjärtiga orden. Bland annat av Joakim Lundell, som har varit med om samma sak med frun Jonna Lundell. I en kommentar till bilden skriver han:

”Detta har hänt oss flera gånger och är tyvärr sjuka människor som medvetet försöker såra, skada och förstöra. Förstår inte vart världen är på väg ärligt talat. Sista månaderna har sociala medier spårat helt. Lider med dig och förstår hur du känner.”

Emilia Wahlund skriver dessutom att orosanmälan ska ha handlat om att Marcelo kört bil och hållit på med sin mobil samtidigt. Detta medan dottern var i bilen, och att anmälaren tyckt att Elles liv ”är i fara”. Hon poängterade senare att Elle inte heller kommer synas mer i sociala medier.

Hänt har utan framgång sökt Emilia Wahlund för en kommentar.

LÄS OCKSÅ: Carina Bergs starka hyllning till ex-maken Kristian Luuk

LÄS OCKSÅ: Så är Pernilla Wahlgrens relation till Christian Bauers två döttrar

FOTO: Instagram / SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet/TT

SENASTE NYTT!