Marcelo Peña och Emilia Wahlund har fått barn – avslöjar namnet

Emilia Wahlund, Marcelo Pena

Marcelo Peña och Emilia Wahlund har äntligen fått välkomna sin dotter till världen. Precis som mamma Emlila har hon fått ett namn som börjar på E: nämligen Elle!
Se bild på bebisen här!

Tv-profilen Marcelo Peña och hans flickvän Emilia Wahlund gick i september ut med att de väntar sitt första gemensamma barn.

På Instagram delade Emilia med sin av nyheten genom en bild från ett ultraljud och två små skor.

”Om allt går som det ska så kommer mini till världen 2021”, skrev hon till bilden.

LÄS MER: Lögnen om Dannys kärleksliv – bilden visar

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Hatet under graviditeten

Emilia och Marcelo har under graviditetens gång fått motta båda hat och hot.

Detta är dock något som de försökt att inte ta åt sig av – men Emilia fick i höstas nog och sa till på skarpen efter att ha fått motta för elaka kommentarer.

”En sak ska ni ha klart för er. Vårt barn har noll koppling till varken mitt eller Marcelos förflutna så lägg ner. Blanda inte in vår dotter i hans tidigare handlingar, misstag och beslut”, skrev hon då.

Emilia berättade då för Hänt att det är helt oacceptabelt de hon fått skickat till sig – när det plötsligt riktades hot mot deras ofödda dotter.

”Tyvärr så kommer det en del hat. Vi lär oss att hantera det men självklart tar det hårt när detta hat nu vänds mot vår ofödda dotter”, skrev Emilia Wahlund då till Hänt.

Det ska Marcelo och Emilias bebis heta

Nu är bebisen äntligen här! Det senaste dygnet har de varit på förlossningen på Södersjukhuset och de har uppdaterat sina följare flitigt om processen. Vid 04-tiden på natten meddelade personalen att deras lilla dotter troligtvis kommer i eftermiddag – men det gick mycket snabbare än så!

Redan vid 06:49 föddes hon! Bebisen vägde 2 650 g och var 45 cm lång. Både Emilia och dottern verkar må bra och nu vilar de upp sig efter det långa dygnet.

Så, vad blev namnet? Blev det något av de alternativen som Emilia skrev? Och nu med facit i hand så blev det faktiskt ett av namnen!

Namnet blev: Elle Julia Peña Wahlund, skriver Emilia på Instagram.

Även Marcelo har valt att dela med sig av Emilias fantastiska insats.

”Sjukaste jag varit med om, aldrig mött en kvinna som är så stark som dig! Från att ha dödsångest och förlossningsfobi till att föda vår lilla prinsessa. 5/4-21 Elle”, skriver han och fortsätter:

”Ni kvinnor som går igenom en förlossning är magiska, jävlar vilken upplevelse och ni som jobbar som barnmorskor, ni är fantastiska! Tack till alla som jobbar på SÖS, tack för att ni finns, så fruktansvärt bra, snälla och proffsiga är ni”.

LÄS OCKSÅ: Så gick det sen för Shebang – duon försvann helt efter succén

LÄS OCKSÅ: David Hellenius privata avslöjande om hemliga livet med Renée Nyberg