Idol 2023 marknadsföring banner

Filip Lamprecht i Järvsö med Linn Hegdal efter uppbrottet från Peg Parnevik

30 jun, 2021 
Filip Lamprecht, Linn Hegdal
Sedan Filip Lamprecht och Peg Parnevik gjorde slut har Filip umgåtts en hel del med nya vänner.
Nu återförenas han med Let's dance-kollegorna Linn Hegdal och Keyyo i Järvsö.
Annons
Peg Parnevik och Filip Lamprecht har gjort slut
Peg Parnevik och Filip Lamprecht har gjort slut

Filip Lamprecht, 24, var den som tog hem vinsten i Let's dance 2021. Efter en rafflande final mot Anis don Demina var det till slut Filip och hans danspartner Linn Hegdal, 25, som fick lyfta upp den åtråvärda glasskon.

Tiden efter Let's dance blev en period av återhämtning för Filip och när han gästade Nyhetsmorgon förklarade han hur intensiv den senaste tiden varit.

– Nu är ju bara planen att först och främst återhämta sig men också få chansen att kolla tillbaka och titta igenom vad vi har gjort. Man har inte riktigt fått chansen, man försöker stanna upp och njuta av vad som händer, men det är ju svårt, sa Filip då.

Filip Lamprecht och Peg Parnevik har gjort slut

Och under Filips återhämtning har mycket hunnit hända. Bland annat har det tagit slut med flickvännen Peg Parnevik, 25, efter att paret haft det mycket turbulent vid sidan av danstävlingen.

Annons

Under våren har det gått rykten om att Filip och Peg skulle ha gjort slut, något som de båda två dementerade då. Men nu är kärlekssagan alltså slut för paret efter att Filip inte stoppade Ison Glasgow när han benämnde Peg som hans ex.

Kort därefter gick även Peg ut och bekräftade uppbrottet i sin podd Pillowtalk. Peg konstaterade då att hon och Filip älskar varandra men att de har valt att gå skilda vägar.

Efter det har Peg synts umgås en hel del med vänner, och har även delat med sig av en bild där hon kysser en kille. I nuläget är det fortfarande oklart om det är mer än vänskap mellan Peg och den mystiska killen.

Filips återförening med Keyyo och Linn – efter uppbrottet från Peg

Även Filip har fokuserat på sina vänskapsrelationer efter uppbrottet. För honom bjöd ju Let's dance på mycket mer än bara en vinst. Han vekar minst sagt ha fått vänner för livet genom TV4-programmet, vilket han även konstaterade under resans gång.

Annons

Bland annat har Filip Lamprecht setts umgås med Keyyo, faktum är att de var på Gröna lund tillsammans. Och under midsommarhelgen syntes han på samma fest som Bianca Ingrosso.

Men nu befinner sig Filip i ett hus i Järvsö med några vänner och bland dem finns både Keyyo och Linn! Gänget har bland annat haft en EM-kväll och kollade på Sveriges match i åttondelsfinalen.

På plats är även Filips mamma Kristin Kaspersen, som också har delat med sig av bilder på de återförenade vännerna.

Instagram
Filip umgås med vännerna i en stuga.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons