Anis don Demina om svårigheterna i relationen med nya flickvännen

Anis don Demina, Filippa Toremo

Anis don Demina är högaktuell i Let's dance 2021. Danstävlingen tar upp mycket tid och nu avslöjar han för Hänt hur det påverkar relationen med flickvännen Filippa.

Anis Don Demina, 27, slog igenom med dunder och brak efter att ha gjort succé med sin Youtube-kanal där han reagerar på vad olika kändisar sagt och gjort.

LÄS MER: Mange Makers försvann helt – så lever de idag

Hans reaktionsvideos började redan på den tiden när han boddei Dubai och han filmade all hemma i sin lägenhet. Då försökte Joakim ”Jockiboi” Lundell lära sig DJ:a öppet på hans sociala medier – något som Anis tyckte var en grej att skämta om.

Men trots Anis hårda ord om Joakims DJ:ande så slutade den historien lyckligt. De bestämde sig nämligen för att bli vänner och Anis gav istället Joakim DJ-instruktioner.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Anis don Demina i Melodifestivalen

Sedan dess har karriären gått spikrakt för Anis. Han fick ta plats på Melodifestivalen-scenen för första gången år 2018, när han spelade saxofonen till Samir & Viktors bidrag Shuffla.

Men den gången blev definitivt inte den sista för Anis att stå på den prestigefulla schlager-scenen. Redan året därpå ställde han nämligen upp med bidraget Mina bränder, tillsammans med Zeana. Och året efter ställde han upp med låten Vem e som oss.

Med andra ord har Anis alltså ställt upp i Melodifestivalen varje år sedan 2018, och så blev det även 2021. Den enda skillnaden är att denna gång var han inte en av de tävlande. Han stod nämligen som programledare tillsammans med Oscar Zia i den andra deltävlingen.

Men nu är Anis högaktuell i ett, för honom, helt nytt format. Den här gången ska han nämligen pröva sina vingar genom att dansa i Let's dance! Inför avslöjandet av vilka deltagare som ställer upp i årets danstävling gjorde TV4 på ett nytt sätt genom att låta tittarna gissa vem nästa deltagare skulle vara. Anis blev den sjätte deltagaren som presenterades.

Katja Luján Engelholm, Anis don Demina

Anis dansar med Katja Luján Engelholm.

Karin Törnblom/TT

Anis om svårigheterna med flickvännen Filippa

Ganska nyligen gick Anis ut med den glada nyheten att hans nya flickvän är ingen mindre än Filippa Toremo, 24. Enligt källor till Hänt ska hon jobba med ögonbryn och vara bosatt i Stockholm.

När Hänt pratar med Anis på pressträffen för Let's dance berättar han nu om svårigheterna med just att ha en flickvän, nu när det är så mycket med dansen.

– Hon är superpepp och super-stöttande, säger han innan han fortsätter:

– Men sen är det ju så att det här tar upp väldigt mycket tid och då får man ju göra tid. Så är det ju med alla relationer över lag. Men det går, det gäller bara att planera.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

LÄS OCKSÅ: Anis don Deminas enorma viktras – nya bilden visar förvandlingen

LÄS OCKSÅ: Anis Don Demina om uppbrottet – och om kärleken

Senaste nytt