Anis Don Deminas kärlekslycka med flickvännen Filippa Toremo

Anis Don Demina delar ofta och gärna med sig av sitt liv på sociala medier.
Men en sak som han är lite mer sparsam om är hur det går med kärleken.
Men i ett inlägg på Instagram har han nu valt att visa upp den stora kärlekslyckan.
”Highkey kär”, skriver han.

Anis Don Demina, 27, slog igenom med dunder och brak efter att ha gjort succé med sin Youtube-kanal, där han reagerar på vad olika kändisar sagt och gjort.

Hans reaktionsvideos började redan hemma i lägenheten, när han bodde i Dubai marina. På den tiden försökte Joakim ”Jockiboi” Lundell lära sig DJ:a – något som Anis tyckte var en grej att skämta om.

Men trots Anis hårda ord om Joakims DJ:ande så slutade den historien lyckligt. De bestämde sig nämligen för att bli vänner och Anis gav ge Joakim DJ-instruktioner.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Anis Don Deminas framgångssaga

Sedan dess har mycket hänt för den populära Youtubern. Våren 2018 medverkade han i Melodifestivalen för första gången. Då spelade han saxofon till Samir & Viktors bidrag Shuffla, som slutade på en fjärde plats i finalen. Anis har sedan dess ställt sig på Melodifestivalen-scenen två gånger till, nu senast med låten Vem e som oss.

I år är han återigen högaktuell i Melodifestivalen, men denna gång är han inte en av de tävlande. Han programleder nämligen en av deltävlingarna tillsammans med Oscar Zia, 24.

I Nyhetsmorgon har Oscar Zia berättat om uppdraget att programleda tillsammans med Anis.

LÄS MER: Zara Larsson om otroheten: ”Han ljög mig rakt i ansiktet!”

– Vi känner inte varandra alls. När SVT sa att jag skulle programleda med Anis Don Demina tappade jag lite hakan. Men de var så säkra på att det kommer bli bra, säger han och fortsätter:

– Då ringde jag Anis på Facetime, och han var så himla peppad. Vi har sett till att försöka umgås mycket, så det blir bra.

Anis Don Deminas kärlekslycka med Filippa Toremo

Med andra ord har Anis väldigt många bollar i luften – så pass många att han tvingades ta en paus i somras. Men nu verkar han vara tillbaka på banan igen och uppdaterar sina sociala medier flitigt. Kanske kan det vara för att han mår bra och även funnit kärleken.

I ett inlägg på Instagram har han nämligen lagt upp en bild på honom och flickvännen Filippa Toremo, 24.

”Ingen kollar på mig som du, highkey kär”, skrev han då.

Enligt en källa till Hänt är Filippa född 1996 och hon ska jobba med ögonbryn och bo i Stockholm. Vad som också går att utläsa från hennes sociala medier är att hon är kompis med influencern Alice Stenlöf, 24.

Anis kärlekslycka med Filippa.

FOTO: Instagram, Youtube

LÄS OCKSÅ: Anis don Deminas enorma viktras – nya bilden visar förvandlingen

LÄS OCKSÅ: Anis Don Demina om uppbrottet – och om kärleken

Senaste nytt