Anis don Deminas stora lycka efter enorma viktraset

Anis don Demina

Anis Don Deminas vår blev inte alls som han hade planerat.
Istället för att åka på turné har han stannat hemma och fokuserat på träningen.
Nu berättar artisten om lyckan efter den stora livsförändringen.
– Det betyder mer än allt annat, säger han i Nyhetsmorgon.

Artisten Anis Don Demina, 27, blev känd för svenska folket genom sin Youtube-kanal där han varje vecka delar med sig av nya videor. 2018 medverkade han i Melodifestivalen för första gången. Då spelade han saxofon till Samir & Viktors bidrag Shuffla, som landade på en fjärde plats i finalen. Anis har sedan dess ställt sig på Melodifestivalen-scenen två gånger till, nu senast med låten Vem e som oss.

Tidigare i sommar avslöjade artisten att han bestämt sig för att ta en paus från allt, för att istället fokusera på sig själv.

”Jag måste ha ett break. Jag har gasat på konstant i över 3 år utan att stanna upp och fråga mig själv hur jag mår”, skrev han i ett inlägg på Instagram då.

Anis Don Demina om kärlekslivet

När det kommer till kärlekslivet är Anis Don Demina singel. Han hade dock en relation med en kvinna tidigare i år, som han visade upp i en Youtube-video så sent som i april. För Hänt har Anis tidigare avslöjat varför förhållandet inte höll.

– Det gick lite väl fort fram och jag har så jävla mycket jobb så när vi var tillsammans kunde jag komma på mig själv med att sitta med min telefon hela tiden, sa han i juni.

Men Anis har inte gett upp hoppet om att hitta den stora kärleken.

– Jag tror att den dagen jag verkligen hittar rätt så kommer jag att prioritera bort mobilen, sa han till Hänt då.

Egna orden om stora förändringen

2020 har varit ett rejält händelserikt och intensivt år för Anis. Han hade planerat att åka på en turné i sommar men på grund av coronapandemin ställdes denna in. Istället började han träna och i Nyhetsmorgon avslöjar Anis nu att han har lyckats gå ner hela 30 kilo.

– Man får se det positiva i det, jag tog tillfället i akt. Jag hade inte gjort det om det hade varit som vanligt. Tvärtom, säger han i inslaget.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Anis Don Demina berättar vidare att nyckeln till viktnedgången är kosten samt att han fick ett stort intresse för att spela paddel. Det finns en person som är lite extra stolt över Anis stora livsförändring.

– Min mamma är helt överlycklig. Delvis för att jag fick sjunga på Allsång på Skansen men också för att jag tar hand om mig själv. Det betyder mer än allt annat, säger han.

FOTO: Karin Törnblom/TT