LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Zara Larsson om otroheten: ”Han ljög mig rakt i ansiktet!”

30 jan, 2021 
Malou Wilson
AvAngelica Jaako Billenman
Zara Larsson berättar om otroheten
Zara Larsson avslöjade nyligen att hon hittat kärleken på nytt.
Men vägen dit har inte varit så lätt.
Nu berättar Zara Larsson att en tidigare ex-pojkvän varit otrogen mot henne.
Annons
Zara Larssons nya erkännande – efter uppbrottet från BrianBrand logo
Zara Larssons nya erkännande – efter uppbrottet från Brian

Nyligen bekräftade popundret Zara Larsson, 23, att hon funnit kärleken på nytt i proffsdansaren Lamin Holmén, 28, som även syns i hennes musikvideo till nya låten Talk about love.

– Det är inte hemligt, men jag ville inte att det skulle vara fokusgrejen för han är ju dansare professionellt och han gör ett fantastiskt jobb. Vi hade en jättehärlig inspelningsdag, det var ju så bekvämt när man känner nån så väl, att man kan vara väldigt trygg med den personen. Jag ville att det skulle kännas intimt och passionerat och det kom supernaturligt eftersom jag älskar honom, berättade hon då för Nöjesbladet och fortsatte:

– Så har jag känt med andra musikvideor också, när man ska ha statister som ska vara ens vänner, då vill jag hellre ha mina riktiga vänner än folk jag behöver skådespela med. Med min pojkvän var det väldigt skönt att repa tillsammans och en skön inspelningsdag. Jag behövde inte skådespela att vi är kära, den grejen fanns ju redan.

Zara Larsson på röda mattan.
Zara Larsson på röda mattan.

Zara Larssons egna ord om otroheten

Men nu öppnar stjärnan upp sig att ett av hennes tidigare förhållanden inte var lika bra. Hon blev bedragen.

Annons

I en Instagram-post frågar hon sina läsare vilket djur de helst skulle vilja vara. Själv svarar hon en koala, för att de sover mestadels av dagen. Hon bjuder också följarna på en ordlek:

”One of my exes would be a CHEETAH. Hehehe you get it? Maybe a lion too cause we was LION to my face”, skriver hon vilket kan fri-översättas till:

”Ett av mina ex skulle vara otrogen (egentligen gepard). Hahaha fattar ni? Kanske även ett lejon också eftersom han ljög mig rakt i ansiktet.”

Men vilket ex det är som Zara Larsson menar framgår inte av texten.

FOTO: Claudio Bresciani/TT, Karin Törnblom/TT

Annons