Philippa Parneviks nya pojkvän Karl ”Kalle” Bergh – kärleksfulla orden

Philippa Parnevik

Familjen Parnevik syns titt som tätt i tv-rutan och i kändis-sammanhang. Förutom att Mia och Jesper Parnevik letar nytt hus så har barnen verkligen vuxit upp.
Och nu visar dottern Philippa Parnevik upp nya pojkvännen med ett par kärleksfulla ord!
5 saker du kanske inte visste om Peg Parnevik
Slå på ljud

Familjen Parnevik blev kända för svenska folket för ett par år sedan då de hade sin egna reality-program Parneviks på TV3. Där kunde vi följa golfproffset och pappan Jesper Parnevik, 56, tillsammans med frun Mia Parnevik, 53 och deras lyxiga liv i Florida.

Mia och Jesper har varit gifta i över tjugo år och i det egna programmet bjöd de in olika gäster till lyxvillan i Florida för att umgås. Tillsammans har makarna även barnen Peg, 25, Penny, 24, Philippa, 21, och Phoenix, 20.

Mia Parnevik och Jesper Parnevik flyttar från lyxhuset

Efter programmet Parneviks hade sin sista säsong har vi kunnat följa familjen på sociala medier, och vi har bland annat kunnat se Mia Parnevik på röda mattan, Penny Parnevik tävla i Let's dance och Peg Parnevik på scenen som artist. Philippa Parnevik jobbar dessutom som modell och influencer.

Mia och Jesper Parnevik har nyligen även sålt det lyxiga huset i Florida och letar efter nytt boende. Makarna har dock varit väldigt hemlighetsfulla kring var de kommer flytta. Dock avslöjade Peg och Penny i Pillowtalk att de kommer bo kvar i Florida, det blir alltså ingen flytt till Sverige som många trott.

– Alla tror att de flyttar tillbaka till Sverige, nej nej nej, det ska de inte. De ska bo kvar i Florida. Så kanske inte den galnaste förändringen men ändå, säger Penny och fortsätter:

– De ska bo kvar i Florida i närheten. Men de vill hitta ett ställe på stranden, bokstavligen på stranden och har lite olika val. Antingen blir det ett nytt hus eller en lyxig lägenhet.

Annons

Parneviks kan du se på Viaplay. Skaffa konto här

Börja titta

Philippa Parnevik visar upp pojkvännen – se kärleksorden

Philippa Parnevik är stor på sociala medier med över 180 000 följare på Instagram och uppdaterar dagligen med olika bilder.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

”Han är trött på mig”, skrev Philippa för ett par månader sedan till bilden.

Mia Parnevik var snabb med att visa sitt stöd då hon kommenterade flera hjärtan. Även artisten Oscar Zia kommenterade: ”Nämen så gullig.”

Nu har Philippa lagt upp ett par nya bilder på pojkvännen, och hon verkar kärare än någonsin!

”life wichuuu”, skriver Philippa till bildspelet.

Även pojkvännen Kalle Bergh har uppdaterat med bilder på Philippa, på Instagram heter han berghkalle.

”My love”, skrev han till bilden på Philippa.

LÄS OCKSÅ: Därför tvingades Carolina Neurath lämna SVT:s Morgonstudion

LÄS OCKSÅ: Filip Lamprechts nya liv efter Let's dance – det gör han nu

FOTO: Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT / Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN