Linda Bengtzing om okända triangeldramat med fästmannen Peter Ståhlgren

linda bengtzing

Linda Bengtzing och Peter Ståhlgren har varit ett par i många år.
Men relationen har inte alltid varit en dans på rosor och nu avslöjar artisten att det faktiskt började väldigt dramatiskt.
– Jag skiter fullständigt i henne, säger Linda.

Artisten Linda Bengtzing, 47, känner vi alla igen från scenen. Hon är en av våra mest folkkära schlagerprofiler och gjorde en succé i början av 2000-talet.

Hon ligger bakom flera stora hits, som Alla flickor, Jag ljuger så bra och Värsta schlagern som hon gjorde tillsammans med Markoolio. Senast vi fick se Linda i musiktävlingen var så sent som 2020. Då framförde hon bidraget Alla mina sorger. Tyvärr tog sig inte bidraget särskilt långt då hon fick lämna tävlingen redan under delfinalen.

VIKTHÅN Anna Brolin om TV4-tittarnas attacker – ”för fet”

Linda Bengtzings sorg över familjemedlemmen

Linda Bengtzing lever tillsammans med maken Peter Ståhlgren. De har två barn ihop, Nils och Vera, och lever ett stillsamt familjeliv. Linda delar ofta med sig av bilder från vardagen i sociala medier.

Men för ett tag sedan nåddes familjen av ett tragiskt besked nämligen att hunden Fiffi som ligger dem varmt om hjärtat gått bort. Linda delade då även med sig av sorgen på sin Instagram.

”RIP ”Fiffi”. Det är tomt utan dig fastän du inte ens var våran hund.Men ändå vår lilla guldklimp. Gammal och yr men lika tennisbolltokig. Hon hittade bollar från 1800talet på vår tomt. Eller stod gnällande under boxen med bollar till torktumlaren.”

Linda Bengtzings triangeldrama med fästmannen

Nyligen gästade Linda Bengtzing podcasten Bathinas skilda möten med Bathina Philipson. Där berättar hon hur det var att träffa sin man – som då redan var i en relation. Hon beskriver bland annat att hon inte brydde sig ett dugg om kvinnan som han var tillsammans med.

– Han snodde jag från en tjej som inte var alert nog, säger Linda och skrattar.

Vidare frågar Bathina om Linda inte har dåligt samvete – men då blir artistens svar tydligt.

– Nej gud det har jag absolut inte, man känner ju när det är rätt. Då kan man ju gå över lik. Ja, jag skiter fullständigt i henne. Och kommer alltid att göra. För det var 100 procent, säger Linda och fortsätter:

– Det han visade då när vi blev kära och de fortfarande var tillsammans var en otrolig respekt. Ingenting hände mellan oss förens han hade lämnat henne.

Efter tre månader blev Linda gravid med Vera, vilket inte var planerat.

– Vera var absolut inte planerad, det är en sorg kan jag känna att inga av mina graviditeter har varit att man kissar på stickan och så kommer den totala glädjen, tårar och kärlek.

– Han hade precis avslutat ett sex års långt förhållande. Jag är offentlig, han litade inte riktigt på att jag var seriös som bara haft korta förhållanden, det var liksom ingen jubel i busken.

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens starka ord till Carola Häggkvist efter hårda piken

LÄS OCKSÅ: Filip Lamprechts nya liv efter Let's dance – det gör han nu

FOTO: Karin Törnblom/TT / LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet