Pernilla Wahlgrens starka ord till Carola Häggkvist efter hårda piken

Pernilla Wahlgren, Carola Häggkvist

Efter Carolas tekniska miss under poängutdelningen i Eurovision valde Pernilla Wahlgren att skämta om kaoset. Detta är även något som Pernilla kritiserats för, men nu verkar hon vilja fixa till relationen med Carola.

Under poängutdelningen i Eurovision song contest 2021 var det Carola Häggkvist, 54, som presenterade svenska folkets röster. Mycket hann dock hända under hennes korta tid i direktsändningen. Först kom en arm in i bild och sedan snubblade hon på orden och drog över tiden.

Efter det har Carola fått mycket stöd från sina fans som är fullt förstående över den stressiga situationen och att nerverna kan spöka. Carola har även förklarat det hela på sin Instagram.

”Här försöker jag stoppa honom med min hand så mjukt det bara går. Kunde blivit något helt annat! Och det här är ju inte ens en räddning av något som sitter fel utan bara en check med en liten dutt på kragen för å ’säkerställa allt’ inför 180 milj tittare.”, skrev hon då.

Exklusivt
MODEMISS Svenska laget HÅNAS för klädvalet: ”Vad händer”

Pernilla Wahlgrens hånfulla pik till Carola

Någon som verkade tycka att Carolas kaos var väldigt roligt är Pernilla Wahlgren, 53. I efterhand valde hon nämligen att lägga upp en egen video på Instagram där hon sitter i en synk och en arm kommer in i bild. Syftet är att få det att se ut som det blev för Carola – men Pernilla tog det till nästa nivå.

I videon blir Pernilla uppenbart frustrerad över att armen kommer in för att rätta till mikrofonen och det slutar med att hon skriker "vafan då!" medan hon aggressivt puttar bort armen.

Pernillas klipp fick stor spridning på sociala medier och trots att det var tänkt som humoristiskt så fanns det även vissa som reagerade på hånet.

”Mobbning på hög nivå!!! Moget”, skrev en person.

”Carola kommer alltid va Carola. Hur hade du själv gjort om det hänt DIG? Fnissat bort det?”, skrev en annan.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pernillas starka ord till Carola – efter piken

Pernilla och Carola är några av Sveriges mest rutinerade sångerskor och deras rivalitet under åren har nog inte undgått någon. Pernilla har många gånger skämtat om att hon alltid förlorar mot Carola.

Men nu verkar det däremot som de erfarna sångerskorna har lagt incidenten bakom sig och Pernilla verkar nu vilja rätta till det hela. På Carolas senaste bild har Pernilla nämligen valt att lämna en kärleksfull kommentar.

”Fin!!”, skriver hon till Carola.

”Tack P! Trodde inte dressen skulle funka för mig med mina brottar armar, mage och kort i rocken.. men det blev bättre på än jag vågade hoppas på. Hurra. Kram”, svarar Carola.

LÄS OCKSÅ: Därför hånar tittarna Carola Häggkvist efter TV4:s sommarkonsert

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren och kärleken Christian Bauers gemensamma flyttplaner

FOTO: Discovery+, TT