LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Lina Hedlunds ord till Martin Stenmarck efter skilsmässan från Hanna

30 jun, 2021 
Lina Hedlund, Hanna Hedlund, Martin Stenmarck
Hanna Hedlund och Martin Stenmarck har gått skilda vägar efter över 20 år ihop.
Tidigare har systern Lina Hedlund inte uttalat sig – men nu bryter hon tystnaden och skriver till Martin.
Annons
Antingen eller med Martin StenmarckBrand logo
Antingen eller med Martin Stenmarck

Hanna Hedlund, 46, har många strängar på sin lyra och har blivit en riktig favorit hos svenska folket. Genom årens lopp har man kunnat se henne i många olika sammanhang på scen och i tv-rutan.

I över 20 år var Hanna och Martin Stenmarck, 48, ett par och under den tiden var de varandras stora stöttepelare. När Martin spelade in Camilla Läckbergs serie Lyckoviken var det Hanna som styrde skutan i hemmet. Och när Hanna dansade i Let's dance i våras var det helt enkelt Martin som stod vid rodret. Men nu har de alltså valt att gå skilda vägar.

”Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par. Det har såklart varit en stor förändring för oss alla och vi kommer med största respekt för varandra och framförallt våra barn inte kommentera detta i andra sammanhang”, förklarade de då på Instagram tidigare i år.

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck går skilda vägar

Tillsammans har Hanna och Martin barnen Ida, Saga och Love ihop. När de delade med sig av beslutet att separera var de tydliga med att de fortfarande kommer hålla ihop familjen – just för barnens skull.

Annons

Utåt sett har relationen mellan Martin och Hanna alltid verkat vara helt toppen och när Hänt träffade Martin berättade han om knepen som har fått det att fungera under alla år. Han menade då att det viktigaste är att ställa upp för varandra – något som de definitivt har gjort och kommer fortsätta med även nu.

”Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra.Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv”, har de tidigare förklarat.

Lina Hedlunds första ord till Martin efter skilsmässan

Sedan nyheten om skilsmässan blev känd har Hannas syster Lina Hedlund, 43, valt att inte uttala sig om situationen. Lina har alltid stått nära Martin och tillsammans med sin fästman Nassim Al Fakir, 44, har de fyra umgåtts en hel del. Bland annat så var de nyligen på premiären av Lyckoviken tillsammans.

Annons

Nu väljer Lina att bryta tystnaden genom att skriva några väl valda ord till Martin Stenmarck – inför alla.

”Glad midsommar!!”, skriver hon i kommentarsfältet till en av hans bilder på Instagram

Martin har svarat genom att gilla Lina Hedlunds kommentar. Det verkar alltså som att relationen mellan Martin Stenmarck och Lina är fortsatt bra – trots skilsmässan från systern Hanna.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Christine Olsson/TT

Annons