LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sigrid Bernsons kärleksfulla bild med Robin Bengtsson och bonussonen

28 jun, 2021 
AvJonna Wennerberg
Sigrid Bernson och Robin Bengtsson har varit ett par i över två år. Tillsammans har de köpt ett hus och lever familjelivet med Robins son William. Under Midsommarhelgen delade Sigrid en bild på familjen som väckte starka reaktioner.
Annons
Minns du kärleksparen från Let's DanceBrand logo
Minns du kärleksparen från Let's Dance

Sigrid Bernson blev snabbt en stor favorit hos svenska folket när hon gjorde debut i underhållningsprogrammet Let's dance. Men den senaste säsongen var ett undantag. Hon har vunnit tävlingen flera gånger, bland annat tillsammans med en högaktuella artisten Benjamin Ingrosso.

Sigrid Bernson fann kärleken i Let's dance

Genom åren har kärleken blommat i det populära dansprogrammet och för Sigrid är det inget undantag. Faktum är att hon funnit kärleken inte en, men två gånger i programmet. För några år sedan föll hon och Samir Badran för varandra när de tillbringade dag ut och in tillsammans i danssalen. Men paret valde efter en tid tillsammans att gå skilda vägar. Sedan fann Sigrid sin stora kärlek bara något år senare i samma program. Det var Melodifestival-vinnaren Robin Bengtsson som stal hennes hjärta.

Paret är upp över öronen förälskade i varandra, det kan ingen undgå att se. För en tid sedan köpte de ett hus som de nu bor i tillsammans med Robins son William. På sina sociala medier delar de med sig av sin vardag tillsammans och de är inte sena med att visa upp sin oändliga kärlek till varandra.

Annons

Sigrid Bernsons kärleksfulla bild med familjen

Under Midsommar-helgen gjorde Sigrid just detta. På sitt Instagram-konto delade hon bilder från familjens firande av högtiden. Dels en bild på sig själv i en härlig blomkrans, men även en bild på henne, Robin och William tillsammans.

”Glad Midsommar”, skriver hon till bilden.

Det var inte många på hennes Instagram som missade den härliga familjebilden i flödet. För i inläggets kommentarsfält svämmar det över av kärleksfulla hyllningar och starka reaktioner.

”Glad midsommar finaste paret”, skriver en av hennes följare i kommentarsfältet.

”Ni är så fina”, instämmer en annan.

Dessutom fick Sigrid en del komplimanger för klänningen hon valt dagen till ära.

”Wow vilken fin klänning”.

Och vi kan bara instämma med Sigrids följare, de är så fina.

Annons