Viktor Philipsons första ord om dottern Vilda och Carolina Gynning efter förlossningen

Viktor Philipson, Carolina Gynning

Viktor Philipson och Carolina Gynning har äntligen fått välkomna deras dotter Vilda till världen. Nu berättar Viktor för Aftonbladet om känslorna över pappa-rollen.
Allt du behöver veta om Carolina Gynning
Slå på ljud

Carolina Gynning, 42, och Viktor Philipson, 35, har äntligen blivit föräldrar till en liten dotter. Det var under midsommarafton som de kunde gå ut med den glada nyheten.

”Mitt hjärta exploderar av kärlek. Välkommen till världen Vilda Aurora Gisela Philipson Gynning. Vi mår bra och vi är lyckligast i världen. Älskar dig Viktor Philipson. We did it 21-06-23. Tack Danderyd förlossning BB för superfint stöd och speciellt tack till Barnmorskorna Linn och Silvia som välkomnade vår älskling till världen!”, skrev Carolina då på Instagram.

Även Viktor valde att skriva några väl valda ord på hans Instagram, där han hyllade sina två fantastiska tjejer.

”Mina tjejer. Älskar er så mycket”, skrev han då.

Tuffa tiden under graviditeten

Under graviditeten med Vilda har Carolina uppdaterat sina följare flitigt om hur hon mått och de tuffa utmaningarna som följer under en graviditet. De sista veckorna har däremot inte varit att leka med, Carolina längtade verkligen efter att dottern skulle titta ut.

”Jag orkar inte mer nu! I Söndags hade jag täta värkar i 2 timmar var helt säker på att hon skulle komma. Men nu i veckan har jag bara varit helt slut och inte känt någonting.... Fasiken vad de två sista veckorna är tunga. Hade verkligen glömt det...”, förklarade hon då.

Någon som däremot inte varit lika öppen är Viktor. Carolina hade gått mer än halva tiden när han bröt tystnaden.

”Mamma och Pappa väntar på dig din lilla busunge!”, skrev han då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Viktor Philipsons första ord om dottern Vilda

Under graviditetens gång har parets följare även misstänkt att det skulle varit något som inte stod rätt till mellan de blivande föräldrarna. När Carolina åkte till Ibiza för att göra en ritual för dottern i magen var nämligen inte Viktor på plats. Istället hade Carolina med sig sin mamma på resan.

Det visade sig dock kort efter att följarna inte hade något som helst att oroa sig för. Allt var nämligen bra mellan paret och Carolina ville helt enkelt bara hitta på något med sin mamma.

”Jag ville resa med min mamma denna gång för Viktor kunde inte vara ledig från jobbet.”, förklarade Carolina då.

Lilla Vilda är Carolinas tredje dotter, då hon redan hade döttrarna Alicia och Adele från ett tidigare förhållande med Alexander Lydecker. För Viktor var det dock debut i rollen som förälder och nu berättar han för Aftonbladet hur det känns att ha blivit pappa för första gången.

”Jag är väldigt kär och stolt över båda min tjejer och jag gillar att vara farsa skarpt!”, skriver han i ett meddelande till tidningen.

LÄS OCKSÅ: KÄNSLOSAMT Emilios sorg efter Benjamins ord om skilsmässan

LÄS OCKSÅ: EFTER 14 ÅR Maria Forsbloms bröllopsbesked med sambon

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN