LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Emilio Ingrossos sorg över Benjamins ord om skilsmässan i sommarpratet

28 jun, 2021 
Mimmi Fouchenette
Emilio Ingrosso och Benjamin Ingrosso
Benjamin Ingrossos sommarprat i P1 har hyllats av många.
Nu berättar även Emilio Ingrosso om känslorna kring sonens starka ord.
Jag är så förtvivlat ledsen”.
Annons
7 av de bästa sommarpraten genom tidernaBrand logo
7 av de bästa sommarpraten genom tiderna

Benjamin Ingrosso, 23, är en av Sveriges största popartister just nu. Han har släppt flera hitlåtar, vunnit Melodifestivalen, varit med i Så mycket bättre och haft ett eget program som heter Benjamin's där han bjöd in kända gäster för att laga mat och spela musik.

På midsommardagen sändes det första avsnittet av Sommar i P1 och först ut med att sommarprata var ingen mindre än just Benjamin Ingrosso. I sommarpratet berättar han om den turbulenta skilsmässan mellan hans föräldrar Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso.

Avsnittet har hyllats av flera personer och mamma Pernilla har kommenterat det i sin podcast Wahlgren & Wistam:

– Till alla oss skilsmässoföräldrar, det är så himla viktigt att vi låter barnen känna sig bekväma och älska vem de vill, gå från respektive hem och aldrig ge dem skuld eller skam för att de gillar en bonusförälder eller att de ska vara någon tävling mellan föräldrarna. Man ska vara otrolig lyhörd.

Annons

Emilio Ingrosso hyllar Benjamin efter sommarpratet

I sommarpratet berättar Benjamin bland annat att han aldrig har bott med sin pappa då hans föräldrar hann separera innan han föddes. Den stökiga skilsmässan blev rejält uppmärksammad i medierna och i sitt sommarprat förklarar Benjamin hur det så offentliga uppbrottet har påverkat honom till den han är idag.

Benjamin berättar även att han och hans pappa inte hade en nära relation när han var barn – men att de med åren har lyckades bygga upp den.

I ett inlägg på Instagram väljer Emilio nu att uttrycka sina känslor kring Benjamin Ingrossos starka ord i Sommar i P1.

Vilket sommarprat Benji! WOW! Mitt hjärta. Jag är så förtvivlat ledsen över att du fick uppleva vår skilsmässa. Du skulle absolut inte ha fått gjort det. Men man kan tyvärr inte styra allt i livet. Men jag är ändå lycklig och glad över att vi äntligen fick vår tid tillsammans innan du blev vuxen. Jag har älskat dig ifrån första sekund jag såg dig. Det vill jag att du ska veta. Om jag kunde skulle jag åka tillbaka och bara göra allt bra för oss alla. Jag missade en bit av ditt liv men vi har all framtid framför oss och den ska aldrig mer bestå av något annat än kärlek. Jag älskar dig så mycket!

Benjamin Ingrosso har lämnat en hälsning till sin pappa i kommentarsfältet.

”Älskar dig pappa mest av allt”, skriver han, varpå Emilio svarar:

”Och jag dig mest av allt!”

FOTO: Karin Törnblom/TT,

Annons