Bianca och Pernilla i tårar över Benjamins ord i sommarpratet

BIANCA, PERNILLA OCH BENJAMIN

Benjamin Ingrosso var först ut att sommarprata i P1.
Nu reagerar mamma Pernilla Wahlgren och syster Bianca Ingrosso på innehållet, och det slutar med tårar.
”Jag är mållös på alla sätt”, skriver Bianca.

Benjamin Ingrosso, 23, var först ut att sommarprata i P1 2021. Hans sommarprat präglades av uppväxten, karriären och livet som ung fram tills idag. På Instagram skrev Benjamin själv om känslorna över att sommarpratet släpps:

”Jag hoppas att min berättelse kan ge någon något, om ens bara lite.Jag tror att flera kan känna igen sig i mycket och oavsett så har det varit oerhört givande för mig själv att bara ens få skapa detta sommarprat. Så, från botten av mitt hjärta, TACK! ”

Och visst har sommarpratet fått reaktioner, inte minst av familjen såklart. Hela familjen Wahlgren samlades hemma hos Christina Schollin och Hans Wahlgren för att lyssna och det slutade i tårar för bland andra systern Bianca Ingrosso, 26 och mamma Pernilla Wahlgren, 53.

WOW! Phillipe Cohens okända bror Oliver – så ser han ut

Benjamin Ingrosso om familjebråken och mobbningen

Bianca sommarpratade 2018, även hon pratade om uppväxten och hur familjen haft det under barndomsåren. Likaså gjorde Benjamin, som nu diskuterar hur han ser på familjen. Bland annat bråken och den svåra skilsmässan som han beskriver som ”ful”.

– Men för mina syskon har det alltid funnits en ilska och sorg över att pappa behövde ta så mycket skit. När båda två var delaktiga att göra den här skilsmässan så ful, säger Benjamin i sommarpratet.

Han beskrev även hur han under uppväxten blivit retad och utstött i skolan.

– ”Vi som hatar Benjamin Wahlgren”, det var namnet på facebook-gruppen med flera tusen medlemmar. Jag är elva år gammal när jag ser den. Jag är ett barn och borde inte vara med om det här, säger Benjamin om några av trakasserierna han fick utstå.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bianca och Pernilla i tårar över Benjamins ord i sommarpratet

Det har minst sagt blivit känslosamt för familjen efter de lyssnat på Benjamins sommarprat. Inte minst för systern Bianca Ingrosso som var i tårar över Benjamins sommarprat, detta publicerade hon på Instagram.

Bianca Ingrosso i tårar
FOTO: Instagram

Till videon där Bianca syns gråta av stolhet skriver hon: ”Jag är mållös på alla sätt man kan. Min stora inspiration i livet kommer för alltid att var du Benjamin Ingrosso. Min älskade bror. Jag ser dig, jag ser hela dig”

Även Pernilla har publicerat en bild på Benjamin och är märkbart rörd och även hon har gråtit berättar hon på Instagram.

Pernilla Wahlgren & Benjamin Ingrosso
FOTO: Instagram

Till bilden skriver Pernilla: ”Men också familjens lilla glädjespridare & medlare som alltid bara ville att alla ska vara vänner & tycka om varann... Så sorgen över att det inte alltid gått gör ont i mig. Min fina lilla kille med det stora hjärtat...”

LÄS OCKSÅ: Kritikstorm mot midsommarens Bingolotto i TV4: ”Obegripligt”

LÄS OCSKÅ: Årets sommarvärdar i P1 2021 – se hela listan här

FOTO: Instagram/ Ali Lorestani/DN/TT/ BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT

Senaste nytt