LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgrens känga till Emilio Ingrosso och Joachim Lennholm

20 jun, 2021 
Pernilla och Emilio.
I det senaste avsnittet av Wahlgren & Wistam berättar Sofia Wistam att hennes man är väldigt duktig på ett par specifika saker.
Uttalandet får Pernilla Wahlgren att skicka en känga till sina ex.
– Aldrig hänt, säger hon.
Annons
TV: Storbråk mellan Pernilla och Bianca i Wahlgrens världBrand logo
TV: Storbråk mellan Pernilla och Bianca i Wahlgrens värld

Pernilla Wahlgren har varit känd sedan hon föddes och hennes kärleksliv har ständigt varit bevakat av media. När hon var tillsammans med Emilio Ingrosso var intresset kring relationen stor – inte minst under skilsmässan.

Efter uppbrottet fann Pernilla kärleken på i polisen Joachim Lennholm. 2007 föddes Joachim och Pernillas gemensamma son, Theo. I Stjärnorna på slottet på SVT har Pernilla berättat att han blev den helande länken mellan familjemedlemmarna efter alla rubriker och uppmärksamhet de drog till sig under skilsmässan.

– Jag var jättelycklig och tänkte att nu har jag mitt barn och ska få vara familj. Äntligen en pappa som är närvarande. Och sen... han kämpade, men innan Theo var ett år tog det slut.

Pernilla Wahlgrens relation till exen Emilio och Joachim idag

Det har helt enkelt inte varit lätt för Pernilla, men med tiden har hon också fått en fungerande relation till barnens pappor, vilket hon tidigare har berättat i Wahlgrens värld, där även Emilio medverkar ibland. I ett avsnitt äter Pernilla och barnen middag med Emilio och hans nya fru Åsa Ingrosso.

Annons

– Vi bråkar inte längre och vi är inte oense. Så det är faktiskt inga konstigheter alls. Det var väldigt trevligt, sa Pernilla till Expressen nyligen.

Pernillas känga till exen

I podcasten Wahlgren & Wistam väljer Pernilla dock att skicka en känga till sina ex Emilio och Joachim. Det är när Sofia Wistam säger att hon är så tacksam över att hennes man är så händig som Pernilla flikar in en liten syrlig pik.

– Det är mycket man borde göra, men jag ser inte trädgården eller om man ska skrubba någon altan. Jag ser inte att en bil är smutsig. Det är mycket jag inte tar in, för jag går i min lilla värld, säger Sofia och fortsätter:

– Att komma hem och Magnus har tvättat bilen. Det är sexigt.

Pernilla svarar då:

– Det är sexigt. Det är inte typiskt manligt. Inte för mig i alla fall, någon som tar tag i att självmant typ högtryckstvätta en terass. Med mina tidigare män jag levt med, där har något sådant aldrig hänt. Att jag kommer hem och att de har tvättat terassen.

Annons