TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-typeMasked singer 2024Robinson 2024

Maria Forsbloms bröllopsbesked med sambon Emil Hägglöf

28 jun, 2021 
https://image.hant.se/image-7538739?imageId=7538739&width=1320&height=1320&cropw=99.29&croph=100&x=0&y=0
Mimmi Fouchenette
Maria Forsblom, Emil Hägglöf Premiär, "Korparna", Biograf Saga, Stockholm, 2017.
Maria Forsblom är en av Nyhetsmorgons programledare. Nu berättar hon om bröllopsbeskedet med sambon Emil efter 14 år ihop.
Annons
Allt du vill veta om Maria Forsblom och hennes karriärBrand logo
Allt du vill veta om Maria Forsblom och hennes karriär

Maria Forsblom, 34, har under flera års tid jobbat som programledare för Nyhetsmorgon. Innan Nyhetsmorgon jobbade hon som nöjesreporter i TV4-huset. I en intervju från förra året med Aftonbladet berättar Maria om den tuffa tiden som reporter.

– Det var nog den mest intensiva jobbperioden jag haft. Detta var samtidigt som jag var nyexaminerad. Vi hade sändningar måndag-fredag. Jag var programledare, reporter, redaktör och researcher. Man skulle hinna med att göra så mycket. Det är ju självklart att man inte hinner göra allt det på åtta timmar. Jag blev inte jätteledsen när de sa att det skulle läggas ner. För jag hade inte hållit så länge till. Jag tänkte inte på att det kunde bli för mycket. Jag hade inte satt stopp, utan det var någon annan tvungen att göra, säger hon.

Maria Forsblom om livet som småbarnsförälder

Maria lever tillsammans med sambon Emil Hägglöf, med honom har hon sönerna Milian och Matheo. I Marias jobb behöver hon gå upp vid klockan tre på morgnarna för att hinna till sändningsstart. Maria berättar i samma intervju med Aftonbladet hur hon och Emil behöver anpassa småbarnslivet med hennes ovanliga jobb.

Annons

– Det är väl den positiva delen av kråksången, att livspusslet blir väldigt enkelt. Visserligen är det mitt schema som får styra, för jag kan ju inte lämna barnen måndag, tisdag och onsdag. Men det är också bara de tiderna min sambo Emil behöver fokusera på. För sen kan jag ju hämta de tre dagarna då jag slutar tidigt och torsdag och fredag sköter jag både lämning och hämtning. Jag tror att ett par som båda har kontorstider har det kämpigare faktiskt.

Hon fortsätter:

– Jag har ju jobbat på Nyhetsmorgon hela tiden från att vi träffades. Det har varit vårt normala. Så vi har inte upplevt någon annan vardag liksom. Sen är det klart att det är tråkigt ibland när jag till exempel var vikarie och ville ta alla pass som fanns, både jul och nyår. Så Emil har fått ställa upp väldigt mycket för mig.

Maria Forsblom talar ut om planerna med sambon

Maria och Emil är inte gifta, programledaren berättade för ett år sedan att hon och sambon inte hade några bröllopsplaner på gång.

– Haha! Nej, inget giftermål på g än.

Ett år senare vet vi fortfarande inte om giftermål finns på kartan för paret.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons