Pernilla Wahlgren visar upp Christian Bauer för första gången

PERNILLA WAHLGREN VISAR UPP CHRISTIAN BAUER FÖR FÖRSTA GÅNGEN

Pernilla Wahlgren visar upp sin pojkvän Christian Bauer för första gången. Det på på Instagram som hon delar med sig av en bild på henne och nya kärleken.
”BÄSTA midsommarn!!”, skriver hon.
Pernilla Wahlgren bygger lyxhus på Lidingö – se bilderna här
Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 53, är upp över öronen förälskad i sin nya kärlek Christian Bauer, 55. De två har bekräftat kärleken och är nu lyckligt tillsammans. Men faktum är att det inte var Pernilla som avslöjade att hon dejtade någon – det gjorde dottern Bianca Ingrosso, 26, redan i april.

Det dröjde dock inte länge tills Pernilla valde att visa upp hintar av Christian. För ungefär en månad sedan befann de sig på en romantisk och lyxig semester i Marbella i Spanien, där Pernilla har ett eget hus. De två syntes äta romantiska måltider och hålla handen. Pernilla har även pratat om Christian i sin egen podcast Wahlgren & Wistam men aldrig riktigt visat upp honom på bild. Fram tills nu, för nu visar hon upp honom självmant för första gången!

Pernilla Wahlgren visar upp Christian Bauer för första gången

Pernilla har tidigare publicerat bilder där Christian befunnit sig, dock har hon alltid täckt för hans ansikte. Pernilla har även tidigare uttryckt i sin podd att hon inte kommer visa upp Christian eller prata om honom så mycket, då hon ville hålla kärleksbubblan mellan de två privat. Men detta är nu ett minne blott och Pernilla kunde inte längre hålla sig.

För nu har hon visat upp Christian inför alla och inte på vilken dag som helst utan på självaste midsommarafton. Det var på Instagram som Pernilla klädd i krans publicerade en bild på de två tillsammans.

Till bilden skriver Pernilla: ”BÄSTA midsommarn!!” med en hashtag att ”plötsligt händer det”.

Flera kommenterar sin glädje för Pernilla och Christian, bland andra nära vännen Jessica Wahlgren som skrev: ”Ååååhh fina ni” Även artistkollegan Sara Dawn Finer kommenterade: ”Bästa Du och Bästa Ni!”

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pernilla Wahlgrens nya liv – kär och bygger lyxhus på Lidingö

Förutom att vara sprudlande kär så bygger Pernilla även sitt drömhus på Lidingö. I Wahlgrens värld fick vi se henne köpa en tomt och nu är bygglovet äntligen klart. Hon tillsammans med sin arkitekt är nu i full gång med inrening och planering av huset. Även detta visar hon upp på sociala medier – hur villan är tänkt att se ut.

Ovan syns bilder på Pernillas blivande kök. Och det är inget litet sådant! Till bilden skriver hon: ”Om jag kommer älska att hänga i mitt kommande kök…?! Svar JA!!”

Här är Pernillas blivande sovrum som hon visade upp redan i mars då hon skrev: ”Längtar tills jag får vakna upp i det här sovrummet varje morgon...! Kommer bli magiskt!!”

Huset beräknas bli klart nästa år och ingen verkar vara mer förväntansfull än Pernilla. Och vem vet kanske Christian Bauer även han flyttar in!

LÄS OCKSÅ: Kritikstorm mot midsommarens Bingolotto i TV4: ”Obegripligt”

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrossos första ord om svåra uppväxten och bråken

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT / Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN