Jenny Strömstedts egna ord om Niklas Strömstedts sommarprat

JENNT STRÖMSTEDT REAKTION PÅ NIKLAS PRAT

Niklas Strömstedt var den andra personen som sommarpratade i P1 för i år. Han tog upp allt ifrån relationer till missnöje med utseende.
Nu reagerar frun Jenny Strömstedt på sommarpratet.
”Sen är han rolig och har en orimligt sammetslen radioröst”, skriver hon bland annat.
Fem anledningar att älska Jenny Strömstedt
Slå på ljud

Låtskrivaren och artisten Niklas Strömstedt, 62, var den andra personen på tur att sommarprata i P1 2021. Artisten tog upp allt från Så mycket bättre till kärleken och frun Jenny Strömstedt, 48. Jenny och Niklas är gifta sedan 2011 och har sedan flera år tillbaka ett eget program med namn Tillsammans med Strömstedts.

Flera har reagerat efter Niklas sommarprat och en av dem var såklart frun Jenny Strömstedt som är upp över öronen stolt!

Niklas Strömstedts ord om Efva Attlings otrohet i sommarpratet

Niklas Strömstedt och Efva Attling, 69 har två barn tillsammans Adam och Simon Strömstedt. De gick skilda vägar efter femton år ihop varav nio i äktenskap – då Efva fann kärleken i artisten Eva Dahlgren. I sommarpratet berättade Niklas öppet om otroheten – hur han kände när Efva berättade det värsta otänkbara.

– Jag frågade hur det hade varit i Malmö och hon svarade svävandes och vagt och hela hon kändes frånvarande och rastlös på något sätt. Jag gjorde kaffe men hon ville inte ha utan gick upp och tog en dusch, säger Niklas och fortsätter:

– När hon var klar ropade hon på mig och ville att jag skulle komma upp på övervåningen. ”Sätt dig ner”, sa hon. Det kändes konstigt. Främmande. Sånt som någon säger på film. ”Jag är förälskad i Eva Dahlgren. Det har pågått i flera månader. Hon var med mig i Malmö”.

Han beskriver hur han satte sig i bilen och körde.

– I några ögonblick fick jag känslan att jag lämnade min kropp och svävade under taket och såg oss båda uppifrån och utifrån. Som att jag betraktade två små människor som plötsligt var så långt ifrån varandra att de skulle kunna komma från två olika planeter.

Jenny Strömstedts reaktion på sommarpratet: ”Beundrar”

Jenny var snabb med att reagera på sommarpratet. Och det råder ingen tvekan om att hon är stolt. På Instagram publicerade hon en bild på Niklas och beskrev stoltheten.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

”Det jag beundrar mest med den här mannen är hans stadiga värdekompass och öppna blick mot sig själv och andra. Då finns det liksom - ingenting faktiskt - att skämmas för! Sen är han rolig och har en orimligt sammetslen radioröst så missa inte sommar i P1 idag”, skriver Jenny.

Flera håller med Jenny och en kommenterade bland annat om kärleksförklaringen som Jenny fick av Niklas: ”Vilken kärleksförklaring. Så fint.”

LÄS OCKSÅ: Reggaesångaren Peps Persson är död – blev 74 år gammal

LÄS OCKSÅ: Filip Lamprechts träff med Let's dance-profilerna – efter uppbrottet

FOTO: TV4 / LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet

FRÅN FÖRSTASIDAN