LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Filip Lamprechts träff med Let's dance-profilerna – efter uppbrottet

27 jun, 2021 
Filip Lamprecht återförenad med Let's dance kollegor
Filip Lamprecht är återförenad med de tidigare Let's dance-deltagarna några veckor efter vinsten.
Detta var något som Hanna Hedlund delade med sig av på Instagram.
”Så mysigt”, skriver Hanna Hedlund.
Annons
Peg Parnevik och Filip Lamprecht har gjort slutBrand logo
Peg Parnevik och Filip Lamprecht har gjort slut

Filip Lamprecht, 24, var den som tillslut vann Let's dance 2021. Efter en svindlande final mot Anis don Demina var det Filip med danspartner Linn Hegdal, 25, som vann hela tävlingen.

Efter Let's dance har vi sett Filip kliva ur ”dansbubblan” och ha lite semester. Han har bland annat setts umgås med flera deltagare sedan vinsten. Bland andra Hugo Gustafsson och Keyyo, men även danspartnern Linn. Let's dance är ju kända för att skapa vänskaper och relationer för livet.

Filip Lamprecht och Keyyos relation efter Let's dance 2021

Filip Lamprecht och Keyyo har setts umgås utanför Let's dance. De var bland annat på Gröna lund och har även setts äta lunch tillsammans.

När Hänt hade en intervju med Keyyo gällande sitt sommarprat i P1 berättade hon om upplevelsen i Let's dance och relationen till Filip Lamprecht efter tävlingen.

– Det var en otrolig vår, en berg och dalbana. Så sjukt att man har fått den här möjligheten och äran. Jag har haft det jättekul, jag har aldrig blivit så överväldigad av kärlek och pepp, jag känner mig helt varm, berättade Keyyo följt av:

Annons

– Vi är jättebra kompisar och hänger, hela gänget hänger.

Filip Lampechts lycka – återförenad med deltagarna i Let's dance

Filip har under Let's dance haft det turbulent utanför tävlingen. Han och numera ex-flickvännen Peg Parnevik, 25, har haft det tufft. Under Filips medverkan har Peg fått utstå mycket hat och har sedan Filips vinst i Let's dance inte synts umgås med honom.

Hon berättade i sin egen podcast Pillowtalk att hon inte tycker om Let's dance och nyligen gick hon även ut och bekräftade uppbrottet med egna ord, något Hänt var först att rapportera om. Hon konstaterade att hon och Filip älskar varandra men att det nu är slut mellan de två. Hon var även glad att det kommer ut nu till offentligheten men väljer att hålla anledningen till uppbrottet för sig själv.

Men Let's dance har för Filip bjudit på så mycket mer än en vinst. Filip vekar minst sagt fått vänner för livet, vilket han även konstaterade under resans gång. Nu har Filip även återförenats med deltagarna från Let's dance.

Let's dance-gänget syntes nämligen äta middag och umgås hemma hos Hanna Hedlund. Och alla ser minst sagt lyckliga ut över återföreningen!

Det är Hanna Hedlund som publicerat en bild på alla tillsammans och skriver: ”Första reunionen av många! Så mysigt att träffa alla igen och nästa gång hoppas vi resten kan också.”

FOTO: Karin Törnblom/TT / Claudio Bresciani / TT

Annons